Zselés Ülőpárna Vélemény, Zselés Ülőpárna -Pandapiac.Hu – Nélküled Csak Egy Webáruház!

Ár: 7. 490 Ft 5. 490 Ft (4. 323 Ft + ÁFA) Kedvezmény: 27% Átlagos értékelés: (5) Nálunk biztonságos a vásárlás! Rendelésért hívja a +36 30 258 22 31 -et Kényelmes kialakítás Autóban, irodában, bárhol alkalmazhatod Nem kell többé a hátfájás miatt aggódnod Elérhetőség: Raktáron Szállítási díj: 1. 290 Ft Cikkszám: A0073 Kívánságlistára teszem Mennyiségi kedvezmény 2 db felett 4. 490 Ft / db Leírás Gyakori a hátfájásod? Egész nap ülőmunkát végzel és a derekad nem bírja a gyűrődést? Amennyiben Te is ülőmunkát végzel, biztosan nem ismeretlen Számodra a görnyedt testtartás, hátfájás. Ha hivatásos sofőr vagy, vagy egy irodában töltöd mindennapjaid, biztosan helyeseltél a fenti kérdésekre. A Méhsejtes zselé ülőpárna használatával búcsút mondhatsz a fájdalomnak! Hasznos infók: Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a termék nagyon kényelmes, jó tartást biztosít használója számára. A légáteresztő anyagnak köszönhetően az ülőpárna jól szellőző, a zselés anyag biztosítja, hogy teljesen illeszkedik formádhoz, így biztosan nem találsz ettől kényelmesebb ülőpárnát!

Szinoníma

zselés ülőpárna vélemény szinoníma

Zselés ülőpárna csúszásgátlós huzattal - eMAG.hu

Az ülőpárna rendszeres használatával megszűnhet a hát-, derék- és nyakfájás, az izmok túlterheltsége. Olyannyira kényelmes, hogy még hosszú egy helyben ülés után sem érzed vele fáradtnak magad. Több energiád lesz, jobban tudsz koncentrálni a munkádra, a vezetésre, a feladataidra. Nem számít, hogy milyen anyagú a szék, az Egg Sitter élménnyé teszi a rajta való ülést. Ülőideg-rendellenességgel küzdőknek, valamint felfekvéses betegeknek, kerekesszékben ülőknek is ajánlott. Próbáld ki Te is az Egg Sittert és tedd könnyebbé életed! HOL HASZNÁLHATÓ? bármilyen otthoni széken, fotelen, kanapénirodai székekenautóban, bármelyik ülésenbuszon, vonatonmoziban, színházbaniskolai előadásokonsporteseményeken, koncertekentemplomi padokonkiránduláskor, utazáskorbárhol, ahol kényelmes ülőfelületre van szükséged Mostantól csak ezen ülj és tested hálás lesz érte! Tapasztald meg Te is az Egg Sitter semmihez sem fogható kényelmét! KINEK AJÁNLOTT AZ EGG SITTER ÜLŐPÁRNA? ülőmunkát végzőknekmindenkinek, aki sokat ül otthon székben, fotelben, számítógép előttgyakran buszozóknak, vonatozóknakmindenkinek, aki kényelmesebbé tenné üléseit, székeitmindenkinek, aki szeretné elkerülni a porckopást, deformációttanulóknak, egyetemistáknakülőidegi problémákkal küszködőknekfelfekvéses betegeknekkerekesszékben ülőknek MI VAN A CSOMAGBAN?

Zselés ülőpárna -PandaPiac.hu – Nélküled csak egy webáruház!

Hosszan tartó ülés közben a felfekvések megelőzésének leghatékonyabb módja a testhelyzet változtatás. Gyakori felállással elkerülhetjük az erek összenyomódását a csontos kiemelkedések környékén, továbbá megkönnyíthetjük a szövetek hatékony vérellátásá ülőpárna hatékonyságát még nem veszélyeztető maximális terhelhetőség: 135 kg. Használati útmutatóA zselé alacsony hőmérsékleten folyóssá válhat. Amennyiben ez előfordulna, szobahőmérsékleten melegítse fel, így visszanyeri eredeti állapotát. A könnyebb tisztíthatóság érdekében ajánlatos tartalék huzatot beszerezni. Higiéniai okok miatt egy párnát csak egy személy használjon. Tisztítás és fertőtlenítésA párnát szappanos vízben mossuk, majd fertőtlenítő szeres oldattal öblítsük. Használat vagy tárolás előtt szobahőmérsékleten szárítsa meg a párnát (ne tegye radiátorra). A huzat mosógépben, max. 60 °C-on mosható. A huzat alacsony hőfokon szárítógépben vagy szabad levegőn is szárítható. Fertőtlenítésére fertötlenítőszert, pl. Surfanios típusú oldatot használhatunk.

Iránti kérelem

100 kg terhelésig. Méret - Kérem válasszon! 12 590 12 590 Ft Antidecubitus is a tool for preventing and treating bed rest when the risk of bed rest (decubitus) on the foot is medium to high. Modell - Kérem válasszon! 109 890 109 890 Ft Ülőpárna felfekvés megelőzésére és kezelésére, 35 és 120 kg közötti terhelés esetén, ha a felfekvés kockázata magas. Klinikai matracon való használatra tervezett fedőmatrac, alacsony-közepes kockázatú felfekvés megelőzésére és kezelésére, 30 és 120 kg közötti terheléssel.

Méhsejt szilikon gerinckímélő zselés ülőpárna – Vital Medical

EGG SITTER ÜLŐPÁRNA? KOMFORTOS ÜLÉS BÁRHOL, BÁRMIKOR! Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni! Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára. Ezt a könnyen hordozható, felcsavarható ülőpárnát mindig magaddal viheted. MITŐL ILYEN HATÉKONY? A párna különleges méhsejt szerkezete révén képes elnyelni a rá nehezedő nyomást. Elasztikus anyaga kíméli a hátat, az izmokat és az idegeket, hosszú távon is megfelelő testpozíciót vehetsz fel általa. A párna kialakítása lehetővé teszi a szabad oxigén-áramlást, tökéletesen szellőzik. Nem csúszkál, mindig a helyén marad. Hihetetlenül strapabíró, elnyűhetetlen anyagból készült. 41 x 34 cm-es mérete ideális ülőfelületet biztosít. A speciális, rugalmas anyag csökkenti a testre ható nyomást MI MINDENT TUDSZ VELE ELÉRNI?

Topik

Tulajdonságok zselés, rugalmas anyag különleges méhsejtes szerkezet szinte maradéktalanul elnyeli a ránehezedő nyomást megelőzheti a derék- és hátfájdalmat bőrbarát anyag hatékonyan elvezeti a hőt ideális egész napos ülőmunkát végzőknek ideális derék- és hátfájdalommal küszködőknek használd otthon, irodában, autóban, utazáshoz ajándék mosható, csúszásgátlós huzat mérete: 35 × 30 × 4 cm Vélemények 2022. 06. 06. - Anita Nagy Lászlóné Igazolt vásárlás Sokat segített a derekam és a csípőm fájdalmának enyhítésében! Ülő munkát végzőknek határozottan ajánlom! 2021. 11. 30. Fehérvári Tibor 2021. 09. Szabó Imréné Köszönöm nagyon jó a párna!!! 2021. 09. 26. Istvánné Csizmadia Gyorsan megkaptam, nagyon elégedett vagyok vele! Egész napos ülőmunkához nagyon jó. Ár/érték arányban a legjobb. Méretben lehetne kicsit nagyobb, a huzata puhább anyagú. 2021. 08. 20. Kádárné Buga Krisztina Valóban jó hatással van rám, de egy kicsit vastagabbnak gondoltam a kép alapján. Mivel nem vagyok sovány, nem is ártott volna egy vastagabb párna, de egyébként nem rossz.

Zselés ülőpárna | starvasar.hu

zselés ülőpárna vélemény angolul
  • Pilis Sport Kerékpár MTB Neuzer Nelson 50 STEF
  • Zselés ülőpárna vélemény iránti kérelem
  • Steins gate 0 9 rész resz
  • Vívás: a 20 éves párbajtőröző, Esztergályos Patrik a korosztályvált
  • Zselés ülőpárna vélemény nyilvánítás
  • Báv zálog tatabánya history
  • Vélemények: Lélegző méhsejt kialakítású kényelmes zselés ülőpárna | Pepita.hu
  • Szivacs és folyékony zselés ülőpárna
  • Rtl klub letöltés
  • Zselés ülőpárna vélemény szinoníma
  • Nektarin fajták képekkel
  • Malomszög utca irányítószám Miskolc
December 17, 2022, 9:08 am