Tom Jones Koncert Budapest

Ismét Magyarországon ad koncertet Tom Jones. A világhírű walesi énekes július 12-én a fővárosi MVM Dome-ban lép fel. Bányászgyerekből világsztár - Tom Jones születésnapjáraTom Jones Surrounded by Time című turnéja keretében érkezik Budapestre, a korábban tervezett, de a háború miatt elmaradó kijevi koncertje helyett. Az énekes turnéja június közepén indul és több mint ötven helyszínt érint Európában és Amerikában. A 81 éves Tom Jones csaknem hat évtizede kezdte pályafutását, első zenekarát 1963-ban alapította Tommy Scott and the Senators néven. Első listavezető dala az It's Unusual volt 1965-ben, egy évvel később a Green, Green Grass of Home, 1968-ban pedig a Delilah lett hatalmas sláger. Saját televíziós showműsora volt Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban, több filmben szerepelt, köztük a Támad a Mars! erőteljes, remek hangú énekes a nyolcvanas években Prince dalának, a Kissnek a feldolgozásával tért vissza a sikerlistákra. Ezt a kislemezt a kísérletező újhullámos csapattal, az Art of Noise-zal közösen rögzítette, a korong több millió példányban kelt el világszerte.

Komoly diagnózist kapott Tom Jones: ezért kellett lemondania a budapesti koncertet

tom jones koncert budapest tom jones koncert budapest budapest

Hét Nap Online - Zene - Tom Jones-koncert Budapesten

2001. szeptember 23-án telt házas koncertet adott a budapesti Kisstadionban, nyolc évvel később, 2009. november 11-én 12 ezer néző előtt lépett föl a Papp László Budapest Sportarénában, 2014. augusztus 23-án pedig Győrben adott nagy sikerű koncertet. De járt nálunk 2017-ben, 2019-ben és 2021-ben is. A kedd esti fellépését a háború miatt elmaradó kijevi koncertje helyére iktatta be a stábja. Az énekes jelenlegi turnéja egyébként több mint ötven helyszínt érint Európában és Amerikárítókép: Az énekes 2020-ban ünnepelte pályafutásának ötvenötödik évfordulóját (Fotó: Reuters)

  1. Tom Jones “Surrounded By Time” koncert 2022. július 12. Budapest, MVM DOME – Koncertmagazin
  2. Budapesti koncertje előtt lett rosszul a 81 éves Tom Jones, elmarad a mára tervezett show
  3. Enrique Iglesias után Tom Jones is fellép idén a főváros legújabb csarnokában
  4. Tom Jones koncert 2022, Budapest - Élményem.hu
  5. Tom Jones Kijev helyett jön Budapestre - Infostart.hu
  6. Vásárolj Tom Jones koncert jegyeket a LiveNation.hu oldalon. Szerezz információt a magyarországi és nemzetközi koncertekről és jegyekről a világ legnagyobb koncert keresőjével.
tom jones koncert budapest 2012
Az énekes fellépéssorozata június közepén indult, és több mint ötven helyszínt érint Európában és Amerikában. Nyitókép: TOLGA AKMEN / AFP
January 18, 2023, 12:02 am