Majka Tóth Gabi - Videón Tóth Gabi És Majka Durva Vitája

  • Kővács autósiskőla
  • Majka beszólt Tóth Gabinak és Köllő Babettnek - Média - DigitalHungary – Ahol a két világ találkozik. Az élet virtuális oldala!
  • Tóth Gabi & Majka - Mi éltünk (Official Music Video)
  • 10 legjobb fodrászok itt Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Majka tóth gabie
  • "Ha most elmész b@szd meg..." – Botrányba fulladt a forgatás: Tóth Gabi és Majka egymásnak feszült, az énekesnő kirohant a stúdióból – videón a durva jelenet - Propeller
  1. Keményen egymásnak esett Tóth Gabi és Majka a Sztárban Sztár leszek! zsűrijében - Indirekt.hu
  2. Videón Tóth Gabi és Majka durva vitája
  3. Majka Tóth Gabinak és Köllő Babettnek: Hiába vagytok szépen felöltözve, manusok vagytok mind a ketten legbelül
  4. Káromkodásig fajult a civakodás Majka és Tóth Gabi között - Videó - Ripost
  5. "Ha most elmész b@szd meg..." – Botrányba fulladt a forgatás: Tóth Gabi és Majka egymásnak feszült, az énekesnő kirohant a stúdióból – videón a durva jelenet - Propeller

Keményen egymásnak esett Tóth Gabi és Majka a Sztárban Sztár leszek! zsűrijében - Indirekt.hu

Majka: Te jössz (ft. Tóth Gabi, Pápai Joci, Köllő Babett) A szereped nem egy jelmez Ma ide több kell Több kell, ezt te is tudod Hogy feladod vagy még Ma beleállsz, döntsd el Döntsd el, mert megy a buszod Tudod jól, ide fel Kicsit meredek az út De keresed a bajt Hogyha tartod a tempót Ha elfogy az alagút Nem lesz, ami visszatart Az van, hogy mindig túlagyalod Több van benned, álmodj nagyot! Csak állítsd meg az időt Végre megkapod a színpadot Te jössz! Ha már mindenki kidőlt Te ott leszel, az az egy leszel Ha a színpadtól nem rettegsz A nulláról is kezdhetsz Hálóing vagy red dress Ha küzdesz, akkor meglesz Mindegy, hogy hogyan kerülsz nálunk képbe Lehet, gyalog jöttél, a végén Az égbe repülsz, a showba kerülsz Csak rajtad áll, jössz vagy elmenekülsz Átlépünk minden határt Kirúgjuk a ház falát! Az eddigi legvarázslatosabb Hajógyár-keddről tudósítunk Takács Dorina Дeva és Oláh Anna festőművész közös performansza Az este beharangozója így hangzott "Két tehetséges művész szemüvegén keresztül egy olyan izgalmas performansznak lehettek részesei a Zene x Látvány estünkön, amilyet még garantáltan nem láttatok!

Már két rész is leadott a TV2 csatorna a Sztárban sztár leszek válogatóiból. Óriási dalok, kemény fellépők, izgalmas vélemények jellemzik a műsort. A mestereknek is időnként túlhevülnek és nagyot robban a helyzet. Tóth Gabi és Majka is összeugrott, amely után Gabi felállt és elhagyta a helyszínt. Szerencsére a legtöbb esetben tökéletes az összhang a mesterek között és a viták sem mindig ilyen paprikásak.

Majka szerint Gabi nem biztos, hogy meg akarja hallani, amit ő mond neki. A vitát itt lehet visszanézni:

December 15, 2022, 8:46 pm