Lelki Wellness Hétvége | Wellness Hotel M Hajdúszoboszló - Akciós Wellness Hotel M

( Erre szoktam mondani: ez nem alvótábor! ) Az ideérkezõk már az elsõ nap kirakják a lapjaikat, és a sors iróniája, hogy amitõl leginkább tartanak a jelenlevõk, épp abból meritenek a legtöbb erõt: az egymás elõtt való õszinte kinyilásból, aminek a... Önismereti és belsõ erõ fejlesztõ táborok Zánkán - Koedukált Zánka, Zánka, Ifjúsági tábor, Hangulat Hotel 2012. július 23. július 29. Több, mint húsz éve foglalkozom önismerettel, és különféle terápiás módszerekkel, melyekbõl kialakítottam a saját egyéni stílusomat, melyben jelen vannak a különféle légzésterápiák, a kineziológiából, családállításból átvett elemek, NPL technikák, meditációk, illetve a magam által kitalált és hatékonyságukat megtapasztalt gyakorlatok. Tanultam pszichológiát, és jelenleg is tanulok. Emellett Pránanadi... 09 Önismereti és belsõ erõ fejlesztõ táborok Zánkán - Csak nõknek Zánka, Zánka, Hangulat Hotel 2012. július 09. július 15. Több, mint húsz éve foglalkozom önismerettel, és különféle terápiás módszerekkel, melyekbõl kialakítottam a saját egyéni stílusomat, melyben jelen vannak a különféle légzésterápiák, a kineziológiából, családállításból átvett elemek, NPL technikák, meditációk, illetve a magam által kitalált és hatékonyságukat megtapasztalt gyakorlatok.

Wellness hotel Hévíz mellett | Teljes testi-lelki feltöltődés a cserszegtomaji Idill Hotelben

Van úgy, hogy azt érezzük, nem jól mennek a dolgok, valami nem stimmel, nem érezzük a helyünkön magunkat, szinte ok nélkül rossz a közérzetünk. Ilyenkor nem lelki betegek vagyunk, hanem kimerültek meglévő lelki erőtartalékaink, melyeket fel kell tölteni, illetve új élethelyzetekhez új megküzdő mechanizmusokat, képességeket kell kifejlesztenük, régi meggyőződéseinket, programjainkat átírni, jobbra cserélni. Az teljesen egyértelmű, hogy a testnek szüksége van arra, hogy eddzük, ha nagyobb teljesítményt és jobb eredményt szeretnénk elérni. Ugyanígy van ez az ember lelkével is. Akár a munkahelyen, akár a magánéletben, ha komoly céljaink vannak, vagy új kihívások előtt állunk, akkor edzeni kell a lelkünket is, hisz igaz a mondás: minden fejben dől el. Másrészről az is nagyon fontos, hogy tudjuk magunkat jobban szeretni, kényeztetni. És nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Legalább olyan fontos lelki, szellemi, spirituális feltöltődés, mint egy wellness hétvége, jacuzzival, masszással és finom ételekkel.

Testi-lelki felüdülés Hévízen - SpaTrend Online Wellness Magazin

Sőt szombat este az előadóteret táncházzá alakítjuk és átengedjük magunkat Győry-Zelencsuk Tímea vezetésének, aki világbajnoki döntős latin táncos, és oktatói munkájában kifejezetten párokra szakosodott, hogy a tánc eszközével segítsen még közelebb kerülni egymáshoz. Az elmúlt két wellness hétvégén hatalmas sikert aratott, még olyanokat is meg tudott mozgatni, akik addig kétballábasnak hitték magukat. Válasszátok ki a számotokra megfelelő hétvégét és máris foglaljátok le a helyeteket. A rendezvény pénteken 17:00 órától kezdődik (regisztráció 15:30-tól) és vasárnap ebéddel zárul. Szeretnénk, hogy a hétvége a népszerűsége ellenére is megtartsa családias, meghitt légkörét, ezért maximum 25 párt tudunk fogadni. Helyszín: Hotel Stáció ★★★★ (2220 Vecsés, Széchenyi u. 20. ). Nézd meg a szállodát itt: Dr. Mihalec Gábor, párterapeuta vagyok. Munkámban számtalanszor átéltem már, hogy apró változtatások egy kapcsolat működtetésében milyen hatalmas különbséget jelentenek a pár boldogságérzetében és a házasságuk várható élettartamában.

Reviews

Akció

Biztos, hogy visszatérünk még ide…:-)" – fiatal pár, 3 nap alapjánItt tudtok foglalni ebbe a vízparti, otthonos rönkházba >>Kis Fakuckó Sóly: Faház a szőlősorok közt, szomszédok nélkülEz az aranyos nevű faházikó Veszprém mellett, a Balaton közelében kínál romantikus napokat. A Kis Fakuckóban szomszédok nincsenek, ellenben lesz saját kertetek! A házon kívüli, 24 órás, ingyenes wellness garantálja, hogy testileg-lelkileg feltöltődjetek, de program gyanánt egy kis városnézésre is átugorhattok a királynék városába. Este pedig üljetek ki a tornácra, gyönyörködjetek a csillagos égben, vagy grillezzetek egy jót! Kis FakuckóFalusi nyugalom vár, de a ház minden modern kényelemmel felszerelt, beleértve a klímát és fűtést is, így egészen december végéig bátran foglalhattok. Kisebb családoknak is ideális, nem csak pároknak. "Minden értelemben 10/10es, jól felszerelt, sehol egy szomszéd, a béke szigete. A környéken nagyokat lehet kirándulni, gyönyörű a táj:)" – fiatal pár, 4 nap alapjánÖnálló faház saját kerttel, wellness szolgáltatással jöhet?

Lemondás vagy meg nem jelenés esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni. Már csak néhány kattintásra vagy attól, hogy részt vegyél az eseményen! Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot és biztosítsd a helyed! Fontos figyelmeztetés: Ez a rendezvény kiegyensúlyozott, alapvetően jól működő pároknak való. Ha a kapcsolatotok épp egy mélyponton megy keresztül, vagy a közelmúltban éltetek át egy súlyos megrázkódtatást (megcsalás, közeli személy elvesztése, stb. ), akkor az előadások fájdalmas élményeket téphetnek fel bennetek, amelyek feldolgozására nem lesz lehetőségünk. Ebben az esetben inkább azt javaslom, kérjetek terápiás segítséget.

  1. Lelki wellness hétvége pároknak
  2. Lelki wellness hétvége gyula
  3. Lelki wellness hétvége system
  4. Lelki wellness hétvége village
  5. Magyar Posta Zrt. Győr 8-as Posta - Bank, pénzintézet - Győr ▷ Nagysándor József utca 31., Győr, Győr-Moson-Sopron, 9008 - céginformáció | Firmania
  6. A lelki feltöltődés magas foka: imádnivaló wellness faházak a természetben - Szallas.hu Blog
  7. 2022 - Wellness hétvége vagy hétköznap kedvező áron - Hajdúszoboszló
  8. Lelki wellness hétvége youtube
  1. Egyszerű egészséges ételek
  2. Európa furcsa halála
  3. Ballagási csokor 2019
  4. Almás palacsinta rizslisztből
  5. Lorán lenke férjei
  6. Plazmavágó gép árak
  7. Szakáll fazonok 2019
  8. Bakáts téri templom miserend
  9. Eladó ház marcaltő
  10. Csúcsformában 2 online
  11. Patek philippe ár
  12. Póthaj nagyker budapest
  13. Penny lapozható akciós újság
December 16, 2022, 7:49 am