Tiszavirág Fesztivál Szolnok 2019

Ezzel, valamint egyedülálló stílusával, a különlegesen elhelyezett színpadokkal, kertmozival, minden apró figyelmességével országszerte párját ritkítóan otthonossá tudták varázsolni sok ezer ember számára ezt a rendezvényt. Ugyancsak örömteli órákat csempész mindannyiunk nyarába a Tisza-parti Nyár programsorozat, mely évtizedes hagyománya a megyeszékhelynek. Ám nem csupán a belváros lesz része a nyári kulturális pezsgésnek, a Mûvésztelep Artjárója, a Tiszaliget különbözõ sportos eseményei, az augusztus 20-i rendezvények, az Örökség Népzenei Fesztivál a város napi eseményekkel bezárólag Szolnok egészét meg szeretnék mozgatni. Kívánom Önöknek, hogy érezzék jól magukat városunkban a nyáron, hûsöljenek a Tiszaligeti Fürdõben, látogassanak el a köztéri eseményekre, programokra, melyekkel igyekszünk eseménydússá tenni az esztendõ legforróbb heteit. SZALAY FERENC Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere Egészségvárossá lesz Szolnok, az egészség most duplán számít! Az egyik legjelentõsebb hazai gyógyszercég támogatja a 2012.

  1. Tisztelt Hölgyeim, Uraim, Kedves Szolnokiak! - PDF Free Download
  2. Még több kiemelt rendezvény Archívum - Oldal 2 a 3-ből - Szolsport
  3. Szolnokon is mindennek története van, csak el kell mesélni – kultúra.hu
  4. Tiszavirág Fesztivál lesz jövő héten öt napon át Szolnokon
  5. Tiszavirág fesztivál szolnok 2009 relatif

Tisztelt Hölgyeim, Uraim, Kedves Szolnokiak! - PDF Free Download

Lesz haltelepítés, horgászverseny, halászléfőző verseny, hazai és nemzetközi halételek bemutatója és kóstolója, valamint remek színpadi programok sora. A Tisza menti életről, a folyó gazdag élővilágáról számos ismeretet kínál a rendezvény minden korosztálynak. Természetesen a gyerekeknek sok-sok játék formájában, akik olykor egymással, vagy éppen a szülőkkel vetélkedve szereznek újabb ismereteket. A Tiszai hajósok terén számos, a folyó menti élethez, az ahhoz szorosan köthető mesterségekhez tartozó múltbéli tárgy, kisebb tematikus kiállítások és a folyó élővilágát bemutató tablók adnak további információkat a Tiszáról. Az egész nap nyüzsgő népi játszóház elemei is a horgászathoz, halászathoz köthetők; az avatott kézművesek irányításával zajló foglalkozások során a vízmenti élethez fűzhető tárgyak, a vízben, a parton élő állatok figurái kerültek ki az ügyeskedő kezek alól. A folyó alsó rakpartján, a természetes növényzet ölelésében számos vendéglátóipari egység készít mindenféle ínyencségeket a gazdag halkínálatból, mindenekelőtt persze jófajta halászleveket.

tiszavirág fesztivál szolnok 2015 cpanel

Még több kiemelt rendezvény Archívum - Oldal 2 a 3-ből - Szolsport

magyar színházak kisvárdai fesztiválja

Szolnokon is mindennek története van, csak el kell mesélni – kultúra.hu

Beküldési határidő: 2022. április 30. Rajzra fel Jelenleg még az időpont ismert, hamarosan megjelennek a programok is, addig a korábbi évek akánlata látható. 2019. május 17. péntek 09:00 Kapunyitás 10:30 Apacuka Zenekar délelőtti ZÁRTKÖRŰ KONCERTJE ÓVODÁSOKNAK 14:00 2. Kapunyitás 14:30 Vadasparki állatetetés 15:30 "Árgyélus Királyfi" Szakajtó Szolnok Népzenei Műhely előadásában 17:00 Apacuka Zenekar délutáni koncert 18:00 Palacsintasütő verseny 20:00 Follow The Flow koncert 22.

Tiszavirág Fesztivál lesz jövő héten öt napon át Szolnokon

Újra vár a Tisza-parti Nyár! Ételkorzó a Tiszai hajósok terén Még az ezredfordulón, 2000-ben hívták életre a megyeszékhelyen a Tisza-parti Nyár rendezvénysorozatot. Akkortájt még a Kossuth téren zajlottak a programok, majd a helyszín áttelepült a Hild térre. Nem sokkal megszületése után azonban a korábbi városvezetés levette a szórakoztató programok palettájáról a sokszínû Tisza-parti Nyár sorozatot. Néhány év csend következett, s csak 2007-ben indult be újra ez a rendezvény. A Tisza-parti Nyár, mint fõnixmadár, haló poraiból éledt újjá. Évek óta ez az egyik leglátogatottabb eseménye a megyeszékhelynek. Ráadásul elnyerte az Észak-alföldi régió Kiemelt turisztikai rendezvénye címet. Tavaly óta immáron már a második alkalommal települ a szépségéért idén kitüntetett Tiszai hajósok terére a Tisza-parti Nyár elnevezésû, hét végi rendszerességgel jelentkezõ programsorozat. E hagyományos esemény édestestvérének számít régóta a tavalytól ugyancsak a Tiszai hajósok terén jelentkezõ Ételkorzó. Az elsõ gasztrofesztet az államalapítás 1100 éves évfordulóját köszöntõ, 1996-os ünnepségsorozathoz kapcsolódva rendezte meg a város, akkor még stílusosan Ételköz néven.

Kőkorszaki Pocaktömő Étterem. H-3412 Bogács, Ady Endre u. 21. Tel. : 36304666536 36304666536. Honlap:... 2020. 23.... 2020. július 1-jétől (szerdától) új menetrend szerint közlekednek járataink Miskolc, Sajószentpéter, Kazinbarcika, és Ózd között. NYOMDA: CREW Kft. TOURINFORM GYULA. TOURINFORM BÉKÉSCSABA. GYULA. BÉKÉSCSABA. 28 KM. 4. Kiskunmajsa Város és Térsége, Kiskunmajsa. 6015 ember kedveli · 1462 ember beszél erről. Kiskunmajsa város és térsége • Hírek, események, történések.... Kiskunmajsa Város és Térsége, Kiskunmajsa. 6015 likes · 1460 talking about this. Kiskunmajsa város és térsége • Hírek, események, történések.... Lakcímbejelentő lap "Lakcím, ideiglenes lakcím, külföldi letelepedés, ideiglenes külföldi tartózkodás, illetve... 2020. szept. 1.... a gyermekek, tanulók számára. A Szeged és Térsége Bárczi Gusztáv EGYMI telephelye Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző. Iskolában a fejlesztő... Szeged és Térsége Bárczi Gusztáv EGYMI. Intézményünkben ellátjuk a családban nevelkedő sajátos nevelési igényű gyermekek szegregált és integrált óvodai... Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület, Celldömölk.

Tiszavirág fesztivál szolnok 2009 relatif

További részletek hamarosan! Balaton Sound 2023 line-up: ►... ►... A kihagyás és újrakezdés után 2023-ban már újra egy stabil alapokra építkező Volt Fesztivál vár majd minket Sopronban, sok zenével, nyárral, hatalmas bulikkal! További infók hamarosan! Volt 2023 line-up ►... ►... ► … Fotó: Volt Fesztivál A megnövekedett költségek arra a döntésre kényszerítettek minket, hogy abba kell hagynunk az idei fesztivál megszervezését. Sajnos olyan mértékkel kerülne többe az idei fesztivál, amit már nem bírunk sem megfinanszírozni, sem kitermelni. Ne haragudjatok! Természetesen a bérletek árát mindenkine Lassan két éve húzódik ez a járványhelyzet, ami alapjaiban forgatta fel az életünket. A 2019-es teltházat követően még eufórikus örömben terveztük a több évtizedes munkánkat megkoronázó 30. jubileumot - mindhiába. A bizonytalanság, a szakmaiatlan kormányzati döntések és ésszerűtlen szabályozás

tiszavirág fesztivál szolnok 2013 relatif
  1. Tiszavirág Fesztivál lesz jövő héten öt napon át Szolnokon | JNSZ
  2. Szolnokon is mindennek története van, csak el kell mesélni – kultúra.hu
  3. Még több kiemelt rendezvény Archívum - Oldal 2 a 3-ből - Szolsport

Az 1928-ban felépült szálloda és gyógyfürdő az elmúlt évtizedek alatt igazi magyar gasztronómiai hagyományt teremtett és ápolja ma is. Mivel a Szigligeti színház tőszomszédságában található, különleges szerepet kapott, hiszen bankettek helyszíne, költők és más művészek gyakorta felkeresett pihenő- és találkahelye is volt. Szolnok kulturális élete sokrétű. A tavaszi Szolnoki Zenei Fesztivál, az Őszi Szolnoki Művészeti hetek, közötte a Tisza-parti Nyári fesztivál programjai sok látogatót vonzanak a városba. További nagyívű rendezvény aTiszavirág Fesztivál, melyet első ízben 2006-ban rendeztek meg Szolnok kulturális életének felpezsdítésére. A rendezvényen hagyományőrző mesterségeket bemutató park, borházak, borászok kiállítása is várja az érdeklődőket. Szolnok csodás természeti környezete a Tiszaliget, amely hatalmas, parkos zöldterület sétautakkal kiépítve, csónakázási lehetőséggel, valamint sportpályákkal és stranddal. Gyere és látogass el, az Egyesület Téged is szeretettel vár! A CAC kutyakiállítás helyszíne a Millér Szabadidőparkban található, ahová minden érdeklődőt, vendéget, kiállítókat a kutyáikkal szeretettel vár Május 13.

Több mint ezeréves múltunkat ünnepeljük TISZAVIRÁG FESZTIVÁL 2012 10 Szent István napján Ím eljött az áldott új nap zengõ üdvös ünnepe szent királyunk-istvánunknak! Míg tart e világ heve, örvendjen, ki õáltala lõn Urunk örököse s érdemébõl nyeri vala, hogy a mennynek részese... (István király verses históriája; Officium S. Stephani Regis Hungariae) A tatárjárást követõ reményteljesebb idõkben keletkezett, latin nyelvû himnusz-krónikás ének magasztalta ekképpen Szent Istvánt. István királyunk sírját 1038. augusztus 20-án szentté avatásakor nyitották fel a székesfehérvári bazilikában, s az egyház azóta is ezt a dátumot tartja ünnepként. Szolnokon a Tisza parkban és a Verseghy parkban zajlanak augusztus 19-én és 20-án a Szent István-napi programok. A szervezõk ezúttal is várják a város lakosságát a közös ünneplésre! Szent István-napi program 2012. augusztus 19-20. Tisza park Verseghy park 9. 30: Streetball és kispályás floorball 10. 00: A legkisebbek játszóháza (Tisza park) 10. 00: Hagyományõrzõ bemutatók Sárkánykészítés (Rózsakert) 11.

December 18, 2022, 8:46 pm