Philips Senseo Kávépárna / Philips Csa210/60 Senseo Original Plus Kávéfőző + 5 Csomag Kávépárna

*Ajánlott kiskereskedelmi ár **A feltüntetett műszaki adatok nem minden termékcsalád összes termékére érvényesek. SENSEO® Latte Select Kávéfőző A SENSEO® Latte Select kávéfőző ízletes kávéspecialitásokat kínál Önnek friss, habosított tejjel. Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja, hogy mit szeretne készíteni: választhat a cappuccino, a latte macchiatto, a café latte és a hagyományos fekete SENSEO® kávé között! További információk Sajnos ez a termék már nem elérhető Fedezze fel egyedi funkcióinkat Európa első számú kávéfőző márkája A SENSEO® Európa első számú kávéfőző márkája egy 2015-ös piackutatás szerint, melyet a londoni székhelyű kutatóóriás, az Euromonitor International bonyolított le. Összes SENSEO® párnás kávéfőző megtekintése Erősségválasztás Egy erős rövid vagy egy gyenge hosszú kávé? Önön múlik. A SENSEO® párnás kávéfőzők ezen funkciója lehetővé teszi a csészéjében lévő kávé erősségének és intenzitásának beállítását azáltal, hogy megadhatja a párnához használt víz mennyiségét.

  1. Philips Senseo Kávépárnás Kávéfőző ⚡️ ⇒【2022】
  2. SENSEO® párnás kávéfőzők | Philips

Philips Senseo Kávépárnás Kávéfőző ⚡️ ⇒【2022】

Kevesebb energiafogyasztás és több újrahasznosított anyag A kevesebb alkatrész, az alacsonyabb energiafogyasztás és a nagyobb arányú újrahasznosított alapanyag biztosítja, hogy még inkább környezetbarát legyen az Ön háztartásába kerülése előtt, alatt és után. Több mint 10 000 alkalommal tesztelik a konzisztens minőség biztosítása érdekében Készülékeink fejlesztésének része a szigorú, 10 000 csésze kávéval történő tesztelés a maximális minőség és tartósság érdekében. Az azonnali indítás funkcióval akkor készíthető a kávé, amikor a készülék felmelegedett. Az azonnali indítás funkcióval rögtön elkészíthető a kávé, ha a készülék felmelegedett. A kávé elkészítése után a SENSEO® kávégép automatikusan kikapcsol, így energiát takarít meg. Az egyetlen párnás kávégép, amellyel egyszerre 2 csésze kávé készíthető Egy vagy két csésze finom SENSEO® kávé készíthető kevesebb mint egy perc alatt. A választott csészének vagy bögrének megfelelően beállítható kifolyó A kifolyó helyzetét hozzáigazíthatja a kedvenc csészéje vagy bögréje méretéhez.

philips senseó kávépárna tartó

Crema Plus a finomabb és bársonyosabb krémrétegért A Crema Plus technológia a legfinomabb, legbársonyosabb krémréteget biztosítja minden csésze SENSEO® kávéhoz. A vízkőmentesítési fények figyelmeztetik, ha vízkőmentesítésre van szükség A párnás kávéfőző jelzőfény emlékezteti, ha vízkőmentesítésre van szükség. 3 havonta végezze el a vízkőmentesítést, hogy készüléke vízkőmentes legyen. Így a lehető legtöbb kávé kerül a csészébe, továbbá a tökéletes kávéhőmérséklet és a készülék tartóssága is biztosítható. Ne használjon ecetet, mivel az károsíthatja a SENSEO® készüléket, és befolyásolja a kávé ízét. Számtalan különféle SENSEO® kávékeverék és íz A SENSEO® kávékeverékek széles választéka jellegzetes, gondosan kiegyensúlyozott ízeket kínál, hogy mindig az ízlésének megfelelő ízt élvezhesse. Technikai jellemzők Termék típusa: Filteres kávéfőző Max. teljesítmény: 1450 W Víztartály kapacitása: 0. 9 l Lefőzhető kávémennyiség: 2 Szivattyú nyomás: 1 bar Cikkszám: 1375844 Kialakítás Kivehető víztartály: Igen Automatikus kikapcsolás: Környezetbarát: Kijelző/vezérlés Tisztítási és vízkőoldási figyelmeztetés: Általános jellemzők Használható kávé típus: Kávépárna Szín: Fekete Kábelhossz: 0.

SENSEO® párnás kávéfőzők | Philips

  1. Watchmen az őrzők
  2. Készpénzfelvétel - Adózóna.hu
  3. Extrudált polisztirol padló szegélyléc
  4. Dr.Immun gyógynövényes sampon 250ml | BENU Online Gyógyszertár | BENU Gyógyszertár
  5. Dél afrika pénzneme
  6. Étterem bartók béla út
  7. Philips Senseo kávéfőzőgépről érvek, ellenérvek?
  8. Philips Senseo Kávépárnás Kávéfőző ⚡️ ⇒【2022】
  9. Nemzetközi vonatjegy vásárlása hogy működik?

A SENSEO® a fenntartható választás. 50 kávébabszemet tartalmazó kávépárnáink a legkiválóbb minőségű, UTZ-tanúsítvánnyal ellátott kávét tartalmazzák. Párnás kávéfőzőink újrahasznosított műanyagból készülnek, a kávéfiltereinket és a csomagolást pedig szintén újrahasznosított anyagokból állítjuk elő. Tudjon meg többet a SENSEO® párnás kávéfőzőkről Hogyan segíthetünk Önnek? Különböző támogatási részek megtekintése Különböző támogatási részek megtekintése Segítségre van szüksége? Nézzen oktatóvideókat, és keresse meg a kávéfőzőjéhez tartozó kézikönyveket vagy gyakran ismételt kérdéseket. Kérjen segítséget Regisztrálja kávéfőzőjét Regisztrálja még ma a kávéfőzőjét, és legyen az elsők között, akik értesülnek legújabb termékeinkről és egyedi ajánlatainkról. Regisztráljon most Fedezze fel egyéb kategóriáinkat A linkre kattintva elhagyja a Philips Electronics Ltd. ("Philips") hivatalos webhelyét. Az ezen az oldalon esetlegesen megjelenő, harmadik felek webhelyeire mutató hivatkozások kizárólag az Ön kényelmét szolgálják, és semmilyen módon nem jelentik a hivatkozott webhelyeken közölt információkhoz való kapcsolódást vagy támogatást.

  1. Rejtvény gyerekeknek nyomtatható színező
  2. Mri vizsgálat előtt lehet enni 3
  3. Aloe vera vásárlás
  4. Muránói üveg ló
  5. Kelemen anna filmek
  6. Rossmann győr nyitvatartás székesfehérvár
  7. Mérgező virágok a kertben
  8. Mennyi a minimálbér 2022
  9. Csallóközi farkas lőrinc
  10. Mellizom gyulladás férfiaknál
  11. Rejtett kamerás szex videók
December 15, 2022, 7:27 pm