Baj Van A Részeg Tengerésszel Dalszöveg - Baj Van A Részeg Tengerésszel - Kerekmese

Elsőre a pisztolyom szedtem elő, aztán a tőrömet. Mondok: megállj, és add oda, mer én egy nagy huncut vagyok ám! Na, ő előszámolta a pénzét, és hát vót egypár fityingje... Én meg zsebre vágtam és az én Jennymnek hazavittem. Jaj, égre-földre fogadkozott az asszony, hogy nem ver át, de az ördögbe a nőkkel! Mer velük aztán nem könnyű. Na, ledőltem Jenny szobájában egy kicsit szunyókálni, és hát nem csoda, hogy aranyról meg ékszerekről álmodtam. De közben Jenny fogta a gyutacsaimat és feltöltötte vízzel, aztán elrohant Farrell századoshoz, hogy kezdjen a leszámoláshoz. Kora reggel vót, épp hogy ébredezni kezdtem. Hát mit látok, mint egy csapat katonát, meg a rémes-nyalka századost! Akkor előrántottam a pisztolyom, mer az asszony ellopta a tőröm, de hát vízzel nem lehet lőni - így aztán börtönlakó lettem. És ha van valaki, aki segíthet rajtam, az a katona öcsém, ha tudnám, hogy most Cork-ban vagy Killarney-ben állomásozik, és ha velem jönne, együtt csavarognánk Kilkenny-ben. Biztos, hogy ő jobb társam lenne, mint az én drágalátos Jennym Galway races - Galway-i lóverseny As I roved out through Galway town to seek for recreation, on the seventeenth of August my mind being elevated, there were multitudes assembled with their tickets at the station, my eyes began to dazzle and I m going to see races.

Zeneszöveg.hu

  • Karácsonyi vakáció teljes film magyarul videa
  • Baj van a részeg tengerésszel dalszöveg full
  • Baj van a részeg tengerésszel dalszöveg 2020
  • Baj van a részeg tengerésszel dalszöveg pdf
  • Valaki leforditana egy rövid angol szöveget?
  • Baj van a részeg tengerésszel dalszöveg video
  • Gyógyszertár béke ter rhône
  • Baj van a részeg tengerésszel dalszöveg 7
  • Az izmok működése
Vizitáborozók dala Vizesek hahó! Nálunk lenni jó! Vidáman zengjen a vizesinduló. Gyertek hozzánk hát, sok kis kaland vár, És majd együtt énekeljük a vizesindulót. Hogyha száll a dal, hogyha száll a szó, Sok - sok fiatal hangja harsogó. Itt minálunk vígan zeng a vizesinduló. Hogyha elmegyünk rossz lesz tán nekünk, Ne sirasd a tábort, hisz újra eljövünk. Újra itta nyár, vár sok barát, És majd együtt énekeljük a régi jó nótát. Panna Pannával a tengerparton ismerkedtem meg, Hol a tenger háborog, de inkább hébereg. Jön a cápa, sikít a lány, s megcsípte kezét, De a cápa én voltam a móka kedvéért. Ó drága Panna, édes kicsi Panna, Ó bárcsak mindig, mindig így maradna! Ó drága Panna, édes kicsi lány, Mibelőlünk lenne egy szép pár, Mibelőlünk lenne egy szép pár. De Panna rám nem hallgatott, s ez nagyon fájt nekem, Elhatároztam magamban, hogy megbüntetem. Vettem egy jó madzagot, hogy felkötöm magam, S míg lógok fenn a fán, magamban mondom ezt a dalt. Hisz Te érted lógok fenn a fán, Hisz Te érted csüngök fenn a fán.
baj van a részeg tengerésszel dalszöveg 7

A móduszok akkordjai, illetve funkciói: Ion/dúr:I, ii, iii, IV, V, vi mixolíd (dúr fokszámai szerint):I, ii, IV, v, vi, bVII dór (moll fokszámai szerint):i, ii, III, IV, v, VII eol/moll:i, III, iv, v, VI, VII, fríg (moll fokszámai szerint):i, bII, III, iv, VI, vii, líd (dúr fokszámai szerint):I, II, iii, V, vi, vii lokriszi (moll fokszámai szerint)bII, iii, iv, bV, bVI, bviiaz első fokra képzett hármashangzat szűkített, ezért hiányzik a felsorolásból. Az egyes móduszok legkarakterisztikusabb akkordjai funkciói, melyekre modális akkordként hivatkoznak nyugati szakirodalmak:mixolíd: bVII, és kisebb mértében az v. dór: IV, és kisebb mértékben a iifríg: bII és kisebb mértékben a vii (a moll skála fokszámai szerint)Líd: II, és kisebb mértékben a vii (a dúr skála fokszámai szerint)Lokriszi: bII, bV Előjegyzések A mixolíd hangsor: az azonos alaphangra épülő dúr előjegyzéséhez képest plusz egy b vagy mínusz egy #. Dór hangsor: a moll előjegyzéshez képest mínusz egy b, vagy plusz egy #a dúr előjegyzéshez képest plusz két b vagy mínusz két # eol hangsor: a dúr hangsorhoz képest plusz három b, vagy mínusz három #.

baj van a részeg tengerésszel dalszöveg company baj van a részeg tengerésszel dalszöveg youtube
December 17, 2022, 7:34 am