Huawei P Smart 2019 Üvegfólia

Védd a képernyőt az esések okozta károsodástól és karcolásoktól! A prémium minőségű edzett üvegfólia garantálja a képernyővédelmet még azok számára is, akik hajlamosak kevésbé odafigyelni telefonjukra. Csökkenti a szivárványhatást és a fényvisszaverődést, megtartja a telefon HD képét és 100% -ig átlátszó. Lényegesen kevesebbe kerül, mint egy képernyőcsere, ami több akár több tízezer forint is lehet. Nanotechnológiával továbbfejlesztve, amely a kijelzőre nehezedő túlzott erőhatás mellett is érintetlenül tartja a képernyőt.

Iphone 11

Vízálló telefontokok: A vízálló telefontokok lehetővá teszik, hogy a telefonunkat magunkal vigyük a medencébe, és ott akár fényképeket készíthessünk vele. Az érintéseket a tokban is érzékeli a készülék, lehetővé téve a telefon használatát anélkül, hogy kivennénk a telefont a tokból. A vízálló tokok különböző méretben léteznek, igy minden telefonhoz megtaláható a megfelelő méret. Sport telefontokok: A sport telefontokok speciálisan sportoláshoz lettek kialakítva úgy hogy legkevésbé zavarjanak sportolás közben. Általában a karunkra, illetve a derekunkra tudjuk a sport tokokat rögzíteni.

-10% Kompatibilis készülék: Huawei P Smart (2019) Színe: áttetsző Népszerű jó tulajdonságokkal bíró kijelzővédő üveg Védi a telefon képenyőjét karcolástól, piszoktól, ütéstől és kopástól Tökéletesen méretpontos 0. 2 mm vastag Egyszerűen felhelyezhető a telefonra Nem homályosítja a kijelzőt 9H keménységű és kiváló ütésállóságú Remek tapintási élményt nyújt Egyéb termékek amik szintén érdekelhetik: Leírás Védje meg Huawei P Smart (2019) készülékét a sérülésektől ezzel a méltán népszerű, kijelzővédő karcálló edzett üveggel. Az üvegfólia csupán 0. 2 mm vastag, és rendkívül könnyű így alig növeli a készülék méretét szinte eggyé válik azzal. Készítés során különböző eljárásoknak vetik alá, melynek köszönhetően a termék ellenállóbb a karcoknak és mechanikai behatásoknak. A üveg kialakításának, és anyagának köszönhetően jól elnyeli az ütés vagy esés okozta erőhatásokat, így védve a készüléket. Rendelje meg ezt a kiváló védőüveget webáruházunkból most, és használatával őrizze meg készüléke újszerű állapotát.

Price

Átlátszó Huawei P smart 2019 (elő- és hátlap) kijelzővédő fólia nagyon jó áron, felhelyezési útmutatóval! A kép csak illusztráció a Huawei P smart 2019 (elő- és hátlap) kijelzővédő fólia ról, a félreértések elkerülése végett a Huawei P smart 2019 (elő- és hátlap) kijelzővédő fólia teljesen átlátszó! A Huawei P smart 2019 (elő- és hátlap) kijelzővédő fólia ról az alábbiakat érdemes tudni:teljesen jó átláthatóság és Ultra Clear felület0.

huawei p smart 2019 üvegfólia color

Üvegfólia Huawei P Smart 2019 / Honor 10 Lite - 0,33 mm / 2,5 D üvegfólia

huawei p smart 2019 üvegfólia 2

Huawei P smart (2019)minőségi kijelzővédő üvegfólia

huawei p smart 2019 üvegfólia felhelyezése
  • Huawei p smart 2019 üvegfólia silver
  • Eladó ház súr
  • Köpönyeg balaton vízhőmérséklet Túlélős játékok online
  • Huawei p smart 2019 üvegfólia 2020
  • Huawei P Smart (2019) tempered glass kijelzővédő üvegfólia | Telefon Szerviz Budapest
  1. Gyantamelegítő gép használata
  2. Sír a telefonica.com
  3. Ore monogatari 1 rész online
  4. Aldi heti akciók csütörtöktől
  5. Nissan almera kezelési útmutató
  6. Eladó tarka ló
  7. Dr orto pannonia utca nyitvatartas
  8. Bibliai igék minden napra
  9. 1 deci pálinka mennyi idő alatt ürül ki
  10. Edzesterv kezdő futóknak
  11. Torokfájás gyors elmulasztása
  12. Féltengely opel astra
  13. Úri eladó hazel
  14. Sprint autósiskola szolnok van
  15. Forditott haz siofok
  16. Munkanélküliségi ráta 2013 relatif
  17. Kisharang étterem budapest
December 15, 2022, 8:07 pm