Fekete Szőrme Mellény

Anyagösszetétel:... 17 990 Ft‎ Fekete műbőr kabát Fekete ezüst cipzáros, mindkét oldalán fűzős műbőr... 12 990 Ft‎ Ashbury maxi ruha Ashbury fekete necc ruha, bézs béléssel. Hátán kivágott. 9 990 Ft‎ Fekete pufi kabát Fekete színű, szőrmegalléros pufi kabát, vatelin béléssel. Az ujjáról és... 27 990 Ft‎ Blue Nature oldalt gumis bőrhatású nadrág Blue Nature fekete színű, magasított derekú, bőrhatású nadrág, oldalt... 12 990 Ft‎ Envy díszgombos short Envy fekete magas derekú short, arany gombokkal. Hátul cipzáras. Enyhén... 13 990 Ft‎ Envy fodros body Envy törtfehér színű neoprén fodros body. 92% polyamid,... 14 990 Ft‎ O'la Voga nadrág (bézs) O'la Voga bézs színű, fűzős derekú nadrág, puntó anyagból. Rugalmas.... 11 990 Ft‎ Envy fekete body Envy fekete poly body, hátrészén csipke betéttel. 12 990 Ft‎ Envy párduc mintás mellény Envy szőrmés, párduc mintás mellény, derekán kötővel. 990 Ft‎ La Pierre Pandeo ruha La Pierre fekete alapon virág mintás ruha, hátrészén cipzárral.... 13 990 Ft‎ X-Factory átlapolt felső X-Factory fekete-fehér mintás, átlapolt poly felső.

  1. Női kapucnival | WEBmoda.hu
  2. Lány szőrme mellény L1872 | Lunzo.hu Marketplace
  3. Női ruházat / Mellények

Női kapucnival | WEBmoda.hu

  1. Eladó seat leon pictures
  2. Fekete szőrme mellény olcsón
  3. Rejtett képek 1. - Egy vidám délután és sok más fejtörő
  4. Mozgássérült parkoló
  5. Komodo Basic Giant Snail Kit Afrikai óriáscsiga kezdő szett faunáriummal – Bugs-World.com
  6. Fogyj a hasadról és hozd formába magad az egyszerű útmutatónknak köszönhetően - GymBeam Blog
  7. Fekete szőrme mellény kötése
  8. Jobb mint a tv filme le métier
  9. Újdonságok női ruha kínálatunkból - NorenStore női ruha webs

A Stroe sok stílusok a prémes Kabátját, Szívesen megtekintheti üzletünkben. Üzletünkben szakmai termelés magas minőségű ruhát, mint Prémes Télikabát, Kellékek, póló elején, 2007-ben. Mi gyári közvetlen értékesítés, képes a nagykereskedelmi üzlet, OEM, ODM, alig várom, hogy halljam a vizsgálat. Most nyugodtan, jó vásárlást!

Lány szőrme mellény L1872 | Lunzo.hu Marketplace

Fazont tekintve pedig lehet hosszított, akár térdig érő, lehet csípőt takaró, de lehet rövid is, kb. derékig érő. Ha hosszú ujjú felső felé szeretnéd viselni, akkor mind a három tökéletes. Ha pedig bőrkabát fölé szeretnéd plusz rétegként, akkor azt tanácsoljuk, hogy hosszabbat válassz, mint a kabát. Zárhatóságukat tekintve a legtöbb kapoccsal vagy gombbal zárható össze, de van olyan darab is, amelyet csupán egy öv tart össze. A zárhatóság a mellények esetében elenyésző fontosságú, ugyanis a hát védelme a lényeg. Egy szőrme mellény akkor jó, ha betölti mind ezek funkcióit, s a Léna Divat kínálatában pedig csak ilyet találsz. Szereted a divatszíneket? Ha divatszínekről van szó, akkor a felsorolásból nem maradhat ki a klasszikus fekete, bordó, rózsaszín és a szürke sem. Napjainkban ezek lettek a legjobban kedvelt színek, ugyanis párosítási lehetőségük rendkívül sok oldalú. A legtöbb minden más színhez illik, ezáltal nem kell elgondolkodnunk azon, hogy színben összhangban legyenek. Imádjuk a világos és sötét színeket egyaránt, amik örök divattá nőtték ki magukat.

fekete szőrme mellény hosszú

Női ruházat / Mellények

Szűrési feltételek: Az ár legalább 0 Ft. Az ár legfeljebb 0 Ft. A kategóriában 4 termék van. A szőrme mellények napjaink egyik legdivatosabbnak számító termékei. A Léna Divat webáruházban megtalálhatod az idei szezon legjobban kelendő darabjait. A szőrmés mellények nem csak csajosak, de rendkívül hasznosak is tudnak lenni, ugyanis melegen tartják a hátat, ezáltal a fontos kiválasztó szerveket. Minden szempontból mondható, hogy nincs olyan hölgy, aki ne viselne egy szőrös mellényt akár egy hosszú ujjú felső vagy bőrkabát felett. Mindenkinek el fog állni a szava, ha így jelensz meg egy találka alkalmával, vagy csupán a nagy bevásárláskor. Ősszel, télen és tavasszal az egyik legjobb választás mind kinézete, mind védelmi funkciója miatt. Egy szőrmés mellény minden nő ruhatárában megtalálható kell, hogy legyen. Mi adja a rendkívül divatos szőrme mellények különlegességét? Ezek a különleges mellényeket azért olyan különlegesek, mert nem csak hogy jó rájuk nézni, de tapintásuk is egyedi. Kívül általában szőrmés anyagból készülnek, ezért is nevezhetjük őket így.

December 15, 2022, 7:31 pm