Bosch Mosógép Hibakód, A Mosógép Hibái

Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. Tegyél kevesebb ruhát a mosógépbe, vagy rendezd el a benne lévő ruhát. Siemens és Bosch mosógép hibakódok: E16, F16 Ajtó nyitva Zárd be jobban a mosógép ajtaját. E17, F17 Vízfeltöltési idő túllépés Nyisd ki a csapot. E18, F18 Vízszivattyúzási idő túllépés A mosógép újraindításához kapcsold ki és be a mosógépet. E25, F25 Zavarossági érzékelő hiba E26, F26 Analóg nyomásérzékelő hiba F27 Nyomásérzékelő hiba E28, F28 Áramlásérzékelő hiba E23, F23 Aquastop funkció aktiválás Értesítés a funkció aktiválásáról Ne ijedj meg az ismeretlen mosógép hibakódok és hibaüzenetek látványától. Áttekintésünknek köszönhetően ura lehetsz a helyzetnek, és tudni fogod, hogyan tudsz gyorsan reagálni.

  1. Mosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén? | alza.hu
  2. Mosógéphibák
  3. Mosogatógép hiba - Hobbielektronika.hu - online elektronikai magazin és fórum
  4. Használati útmutató Bosch WAT28660BY Mosógép
  5. Bosch maxx7 mosógép F16 hibakódot ír ki az ajtókapcsoló hibátlan, hogyan...

Mosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén? | alza.hu

  • Mosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén? | alza.hu
  • Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi mindenre használható a zsalukő | Érdekes Világ
  • A mosógép hibái
  • Vegán szendvics receptek gyorsan
  • Huawei Y5 2 Y6 2 Compact lcd kijelző fekete - KIJELZŐSHOP

Mosógéphibák

Mosogatógép hiba - Hobbielektronika.hu - online elektronikai magazin és fórum

Mikrokapcsolót egyet találtam, középen, alul. Ezt az a gomba emeli meg (vagy a Hungarocell úszó), ami magas vízszintnél bekapcsolja a drain szivattyút. De ez nem szabályoz vízszintet. Ez a kapcsoló jó. Kiprobáltam kisebb csap nyitással, minden variációban ugyanúgy enged vizet, aztán 2-3x egy keveset utána enged, vár egy fél percet és kiszivatja. Kivettem a reedet, szemre jó, multiméter most nincs nálam. Tud valaki segíteni? Van egy Simens WM 14S4OL mosógéndesen elindul felveszi a vizet, elmos ki is szivattyúzza de azután bedobja a E23-hiba kódot. És nem dolgozik tovább. Próbáltam utána érdeklődni azt mondták valószínű az aqvastop lehet a hibá nem találok róla sehol hibakód leírást. Pedig az szabályozza a vízszintet is. Három vezeték megy rá. Nem találtam mást a rajzon. Ott belül ahol mozog a rúd, ami mozgatja a mikrokapcsolót azt kellene megtisztítani. Elszokott zsírosodni és szorul, megtapad stb0 Kondikat nézted? A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2016 Hát pedig azt kellene akkor cserélni és az elektronikán is megtisztítani a csatlakozók érintkezését.

Használati útmutató Bosch WAT28660BY Mosógép

Electrolux és AEG mosógép hibakódok: Hibakód A hibakód jelentése Szakember segítsége szükséges Lehetséges megoldás E10, E11 A mosógép nem tölt be vizet NEM Kapcsold be újra a mosógépet a Start/Pause gomb megnyomásával. E20, E21 A mosógép nem ereszti le a vizet Ellenőrizd a kifolyó szűrőt és a leeresztő szivattyút. Eltömődés esetén tisztítsd meg őket. E40, E41 A mosógép ajtaja nem megfelelően nyílik vagy záródik Nyisd ki a mosógép ajtaját, amíg egy kattanás hallható, és győződj meg róla, hogy semmi sem szorult be. EHO Ingadozó hálózati tápegység Várj néhány percet. E91 Hibás kommunikáció a készülék elektronikus elemei között Kapcsold ki, majd újra be a mosógépet. EFO, EF3 A szivárgásgátló rendszer aktiválódott IGEN Először kapcsold ki a készüléket és zárd el a vízellátást, majd fordulj az illetékes szervizhez. EH1 A teljesítményfrekvencia a tartományon kívül van Vedd fel a kapcsolatot az illetékes szakszervizzel. EH2 Túl magas tápfeszültség EH3 Túl alacsony tápfeszültség Indesit és Whirlpool mosógép hibakódok: FdL, F29 Nem lehet kinyitni a mosógép ajtaját NEM/IGEN Húzd ki a mosógépet, és várj néhány percet.

Bosch maxx7 mosógép F16 hibakódot ír ki az ajtókapcsoló hibátlan, hogyan...

Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. F02 A víz leeresztése leállt F24, F09 Túl sok víz vagy ruha Próbáld meg csökkenteni a mosógép töltetét. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. F04-F99 Egy elektromos alkatrész meghibásodása F0E4 Nem megfelelő vízhőmérséklet Ellenőrizd a mosási ciklus hőmérséklet-beállítását, vagy fordulj az illetékes szakszervizhez. F0E5 Kiegyensúlyozatlan mosógép töltet Próbáld meg egyenletesen elosztani a ruhát a mosógépben. F1E4 Fő relé hiba F3E1, F3E2 Nyomásérzékelő probléma F3E4 ADS érzékelő hiba F5E1, F5E2, F5E3 Mosógép ajtózár probléma, nem záródik, nem nyílik ki a mosógép IGEN/NEM Ellenőrizd, hogy az ajtó becsukásakor nem csípődött-e be egy ruhadarab. Ha a hiba a mosási ciklus közben jelentkezik, húzd ki a mosógépet a hálózatból, és várj néhány percet. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. F6E1 Kommunikációs hiba az elektronika és a mosógép között Kapcsold ki, majd be a mosógépet.

Kommunikációs hiba Ellenőrizd a kábelcsatlakozásokat. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. bE1, bE2, bE3 Ellenőrizd a csatlakozást. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. Hiba a készülék hűtésénél Ellenőrizd a víz hőmérsékletét. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. dE Ellenőrizd az ajtókapcsolót. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. HE, HE1, HE2, HE3 Ellenőrizd a melegítő és a gőzmelegítő csatlakozókábeleit. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. Távolítsd el az esetleges szennyeződéseket a leeresztő rendszerből, vagy húzd meg a laza illesztéseket. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. OE Lehetséges, hogy eltört a tömlő. Ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj az illetékes szakszervizhez. tE1, tE2, tE3 Hőmérséklet-érzékelő hiba Ellenőrizd, hogy az érzékelő csatlakozója megfelelően van-e csatlakoztatva.
1/1 anonim válasza:Egy érzékelő romlott el. Hívd fel a szakszervízt és kérd segítségüket! Nagyon barátságosak és segítőkészek. 2015. máj. 10. 19:27Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrö kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

A szűrő helye a modelltől függően eltérő. Az is lehetséges, hogy van egy speciális kar az ajtó kinyitásához. Ha ezek a lehetőségek nem segítenek, az utolsó lehetőség az, hogy 30-60 percre húzza ki a készüléket az elektromos hálózatból, és ezt követően próbálja kinyitni az ajtót. Ha ez nem működik, vegye fel a kapcsolatot a gyártóval vagy egy szerelővel. Hasznos volt (5442) Az utóbbi időben a mosógépem rendkívül hangos és/vagy hangosan rezeg. Mit tehetek? Ellenőrzött Megtörténhet, hogy a mosógépe nincs megfelelően szintezve. Hasznos volt (5311) Melyik rekeszbe kerüljön a mosószer? Ellenőrzött A legtöbb mosógépben 3 rekesz található a mosószer számára. Ezeket a rekeszeket gyakran I, II és * jellel jelölik, hogy megmutassák, hová kerül a mosószer. Az I. rekesz az előmosási ciklushoz, a II a fő mosási ciklushoz és * az öblítőhöz való. Leggyakrabban a II. Rekeszt használják. Hasznos volt (3107) Csatlakoztathatom-e a mosógépemet meleg vizes csaphoz? Ellenőrzött Bár a mosógépek általában meg tudnak birkózni a legfeljebb 65 °C-os vízzel, a gyártók mégsem javasolják ezt a megoldást.

  1. Japán kazetta mark twain
  2. Muffin baba árgép
  3. Otp junior direkt online
  4. Bevándorlási és menekültügyi hivatal veszprém
  5. Ingyen elvihető komód jófogás
  6. Fehér ceruza ruha ka hao
  7. Fehér arany eljegyzési gyűrű
  8. 26 hetes magzat súlya 2
  9. Budapest károli gáspár tér
  10. Andrassy dental vélemények
  11. Www met hu előrejelzés de
  12. Legendás állatok és megfigyelésük 2 online
December 16, 2022, 2:49 am