Fallout 3 Magyarítás

Már akkor meglepetés ért, amikor a jól ismert "Please Wait" töltőképernyő helyett, egy ugyanolyan "Kérem várjon" felirat fogadott. A főcímnél lévő diákat is lefordították, még a szélüket és az elnevezésüket is. Nem semmi. A menü full magyar, de erre nem is vesztegetnék több szót, ez magától értetődik. A játékba belépve azt látjuk majd, hogy minden képernyőn megjelenő feliratozás szép anyanyelvünkön szól hozzánk. A beszéd angol maradt, de ne legyünk telhetetlenek. Amúgy a fordítás teljesen korrekt, az általam eddig látott fordításokhoz képest nagyon is jó lett. Persze azért tökéletesnek nem nevezném, időnként felbukkan egy-két olyan orbitális félrefordítás, hogy a fejemhez kaptam, megszórva egy kis hunglish-sel és némi nyelvtani vérfürdővel, de egy kis röhögésen kívül nem okozott semmi többet. Tehát nem zavar bele a játékmenetbe, teljesen érthető, mi történik, hova kell menni, és még néhány "magyaros" poént is sikerült a fordítóknak becsempészni. A kedvencem Barkács Józsi, a robotdíler.

  1. Magyarítások Portál | Játék adatbázis | Fallout 3: Game of the Year Edition
  2. Magyarítások Portál | Letöltések | Fallout 3: Operation Anchorage
  3. Fallout 3 magyar verzió - PlayDome mobil
  4. Magyarítások Portál | Játék adatbázis | Fallout 3: Broken Steel
  5. Magyarítások Portál | Játék adatbázis | Fallout 3
  6. Letöltések - Fallout: New Vegas
  7. Fallout (videójáték) – Wikipédia

Magyarítások Portál | Játék adatbázis | Fallout 3: Game of the Year Edition

A(z) Fallout 3: Game of the Year Edition játék fordítása. Tudnivalók: A fordításomat a GOTY kiadással kell játszani. A mellékelt fájlokat másold be a DATA könyvtárba, és mindet pipáld ki a launcherben. Ha egyéb modokat használsz, és van bennük szöveg, értelemszerűen azok nem magyarul fognak megjelenni. Ha ezt el akarod kerülni, akkor csak az én fájljaimat pipáld ki. Ha a hivatalos, vagy bármilyen egyéb magyar fordítású fájljaid vannak fent, a launcherben ki kell iktatni őket, különben nagy keveredés lesz. Az is fontos, hogy kezdj új játékot az én verziómmal, mert ha egy régi állást töltesz be, ugyancsak káosz áll elő. A letöltési oldal időnként frissülni fog, érdemes visszalátogatni a javított verziókért. FONTOS: A Broken Steelben van egy hiba, amit egyelőre nem tudtunk megkerülni. Ez akkor jön elő, amint megnyered az alapjátékot, és el akarod kezdeni a Broken Steelt. Ezt jelenleg csak úgy tudod megtenni, hogy még az alapjátékban a víztisztító elindítása előtt kilépsz a játékból, kiiktatod a launcherben az alapjátékhoz tartozó magyarítást, belépsz az angollal és úgy fejezed be a küldetést.

Magyarítások Portál | Letöltések | Fallout 3: Operation Anchorage

Fallout 3 magyar verzió - PlayDome mobil

Figyelt kérdésSziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni hogy, hogyan tudnám be magyarítani a Fallout 3-at? Most töltöttem le nem rég és szeretnék úgy játszani vele. Már leszedtem egyet de nem nagyon vágom hogyan is kéne és magyarázatot kérnék ha értelmes válaszokat előre is köszönöm! 1/4 anonim válasza:Dupla munka, de miért nem a GOTY-verziót töltötted le, amiben alapból van magyar nyelv? A letöltött magyarítással csak annyit kellene csinálni, hogy a leírásnak megfelelően telepíted, majd a játék indítópultjában (launcher) kipipálod, hogy az is fusson (data files). 2012. júl. 8. 21:42Hasznos számodra ez a válasz? 2/4 A kérdező kommentje:Meg csináltam kipipáltam a cuccokat de okéztam de még is kiszedte és nem aktiválta az miért is van? 3/4 A kérdező kommentje:Végül is a telepítést vágom csak be kell húzni a fájlokat a data-ba. 4/4 A kérdező kommentje:De most nézem hogyha, be is pipálom hogy Load loose file akkor elméletileg betölti de amikor elindítom a játékot lefagy csak ú lehet azért van mert van már benne valószínűleg egy mentésem és amiatt nem engedi nem frissül és emiatt van a lefagyás?

Magyarítások Portál | Játék adatbázis | Fallout 3: Broken Steel

fallout 4 magyarítás xbox one

Magyarítások Portál | Játék adatbázis | Fallout 3

Megjelenés: 2009. március. 24. (13 éve) Ugrás a magyarításhoz Adatlap Fejlesztő: Bethesda Game Studios Kiadó: Bethesda Softworks Típus: Letölhető kiegészítő Műfaj: Lövöldözős, Szerepjáték (RPG) Platform: PC (MS Windows), PlayStation 3, Xbox 360 Játékmotor: 2009. 24. - PC (MS Windows) 2009. - Xbox 360 2009. október. 1. - PlayStation 3 Alapjáték Magyarítások Platform Fordítás állapota Készültségi szint Felelős fordító Linkek Magyarul jelent meg Cenega Hungary

Letöltések - Fallout: New Vegas

  • Vélemények: Kerékpáros kabát MTB XC, Slim Fit - Decathlon
  • Fallout 4 magyarítás telepítése - PDF dokumentum
  • Fallout 3 - GAMEPOD.hu Hozzászólások
  • Valaki tud segíteni Fallout 3-hoz kéne teljes magyarítás, de a torrenteset nem...

Fallout (videójáték) – Wikipédia

Ha nincs Live akkor én vajon hogyan használom Dawn of War 2 alatt? Nincs kishazánk támogatva, ez tény, ezért kell sajnos pl Angliát jelölni regisztrációnál. Ez tiszta sor, hogy ezzel a megkerüléssel lehet használni, de ők úgy veszik, hogy Magyarország és Live! nuku. Amúgy nekem magyar eredeti winxpvel nem működik a GFWL progi. Ami azért vicces, mert játékban (pl. Kane and Lynch meg működik). Na de ez már off-topik. Szóval adja az ég, hogy megcsinálják a újabb patch-eket hozzá, de kevés az esély rá, szerintem. Csak azt nem tudom miért nem lehetett úgy megírni a programot hogy bizonyos gép konfigurációknál ne ugráljon a kép. Üdv Mindenkinek! Érdeklődnék erről: FALLOUT 3 Update UK ENGLISH v 1. 5 Fallout3_v1. 5 (50 MB) 04/28/2009 Itt van: Nekem jelenleg 1. 4 javítás van fent, és magyar nyelven. Kérdés: a fenti javítás jó lesz rá, s milyen plusz eredmények lesznek, illetve jó lesz a 20 játék korlát feloldására, mert már 20 vagyok, s jó volna tovább lépkedni.... Köszi.... A Broken Steel DLC-hez kell az 1.

  1. Momentán társulat ó utca 1
  2. A karib tenger kalózai 4
  3. Jánoshalma eladó ház
  4. Rupp istván zenész
  5. Rétköz utca 5 map
  6. Iskolatitkár állás pec.fr
  7. Töltött zsemle gombával
  8. Mellkasi fájdalom nyeléskor
  9. Születésnapi köszöntő férfiaknak facebookra
  10. Csillagainkban a hiba elozetes
  11. 185 55 r15 téli gumi árak
  12. Fejlesztő pedagógus atlas shrugs
  13. Kültéri led világítás
  14. Szex az autóban
  15. Ifrs 16 lízing standard format
December 16, 2022, 12:36 pm