Somogy Tv Műsor

A közösségi rádiók közül a veszprémi Mária Rádió Nefelejcs és a fővárosi Klasszik Rádió 92. 1, valamint a Magyar Katolikus Rádió 92, 7 MHz és a 91, 6 MHz jogosultságai pályáztak sikerrel. A kisközösségi rádióknál a Rádió Szentendre és a Rádió Szarvas kap segítséget. Médiafelügyeleti döntések Nem indít eljárást a testület egy júliusban a Duna televízión 21 óra után, 12-es karikával sugárzott reklámblokk miatt, mert a kifogásolt szpotok – melyekben rágógumit, hüvelytablettát és probiotikumot népszerűsítettek – nem tartalmaztak olyan elemet, amely kedvezőtlenül befolyásolhatta volna a védett korosztály szellemi, pszichológiai és erkölcsi fejlődését. Szintén bejelentést vizsgálva, nem indít eljárást a tanács az RTL Klub szolgáltatója ellen sem, ugyanis a tévécsatorna a 0 óra 30 perctől sugárzott Haláli csajok című sorozatot 18-as korhatár-besorolással, az előírásoknak megfelelően tette közzé, a műsorszám kezdetekor és a reklámok után megjelenítve a korhatári minősítésre vonatkozó jelzést. A grémium az ÉPI-TECH Magazin adásai kapcsán újabb két eljárást indít a termékmegjelenítésre vonatkozó rendelkezések megsértése miatt, ezúttal a Kölcsey TV és a Somogy TV – különböző – szolgáltatói ellen.

Youtube

Cég: Somogy Televízió Nonprofit Kft. Cím: 7400 Kaposvár, Csokonai U. 3. Tel. : (82) 508180, (82) 508180 Tev. : hírek, műsor szolgáltatás, somogy televízió, műsorszórás, élő adás, kultúrális műsor, tv csatorna, somogyi tv csatorna, tv adás, magazin, műsorszolgáltatás, hírszolgáltatás, tv műsor Körzet: Kaposvár Tovább a részletes cégadatokhoz »

Somogy Baranya a terelővadászatok hazája

Most és

  • Kelt hajtogatott túrós pogácsa
  • 1135 budapest szegedi út 36 37 38
  • Somogy tv műsor tv
  • Dr house szereplők 5
  • Somogy tv műsor live
  • Somogy televízió
  • Cooltour lövőház utca
  • Somogy tv műsor 1

A Szegedi Televízió szolgáltatóját azért figyelmeztette a grémium, mert áprilisban megkülönböztető jelzés nélkül sugárzott reklámot, ami megtéveszthette a nézőket - áll a közleményben.

  1. Keszthely karácsonyi vásár
  2. Audioquest rca kábel connector
  3. Drága nagylány könyv
  4. Kresz tankönyv letöltés magyarul
  5. Adidas originals ruházat
  6. Dr tóth andrás
  7. Sberbank magyarország zrt
  8. Fonalas gomba bőrgomba
  9. Madeira utazás arab emirates
  10. Németh zoltán ötvösmester
December 17, 2022, 8:54 am