Lenti Munkaügyi Központ

14-én (hétfőn) 17 órakor lakossági és gazdafórumot tart Lentiben a Petőfi út 34/B. szám alatt a KEBELE kiemelt jelentőségű természetmegőrzési terület fenntartási tervével kapcsolatban. A hirdetmény megtekintése HIRDETMÉNY körzeti erdőtervezés megkezdéséről A Zala Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága a 2014. évi körzeti erdőtervezésre vonatkozó tervezési alapelvekről, valamint az érintett körzeti erdőtervek alapján folytatott erdőgazdálkodás szabályairól szóló 47/2014. (IV. 24. ) VM rendelet 2014. május 2-i hatálybalépésével a Lenti Erdőtervezési Körzetre vonatkozóan megkezdte a 2014. évi körzeti erdőtervezést. A hirdetmény teljes szövege ITT található. Méhek fertőző megbetegedése miatt községi zárlat elrendelése-LENDVADEDES Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Zala Megyei Kormányhivatal Lenti Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala LENDVADEDES község közigazgatási területére méhek fertőző megbetegedése miatt 2014. május 13-tól visszavonásig községi zárlatot rendel el.

KORMÁNYHIVATALOK - Zala Megyei Kormányhivatal - Hirdetmények

A foglalkoztatásról2018. 12. 11. 08:00 Zala megye foglalkoztatási helyzetéről is megtudhattak részleteket a Lentiben hétfőn tartott paktumkonferencia résztvevői. Az Innovatív foglalkoztatási együttműködés a Zalaegerszegi és Lenti járásokban projekthez kapcsolódóan a művelődési központban szerveztek konferenciát, melyen több előadó beszélt a térség munkaerőpiaci helyzetéről. Dr. Árok Krisztina, a Zala Megyei Kormányhivatal társadalombiztosítási és foglalkoztatási főosztályának vezetője adatokkal is szolgált. A megye lakosságszáma 270 ezer fő, ebből az álláskeresők havi átlagos száma mintegy 6900 fő volt az év első 10 hónapjában. Lentiben és a térségében 415 álláskeresőt regisztráltak, ami 4, 7 százalékos munkanélküliséget jelent. A ráta a letenyei térségben a legmagasabb, ott 8 százalék. Dr. Árok Krisztina ismerteti a munkaügyi adatokat, mellette Horváth László Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap A főosztályvezető a munkaerőigényről is beszélt: a munkáltatók 17 095 főre jelentettek be új álláshelyet.

Lenti Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége, Munkaügyi központ, Lenti

lenti munkaügyi központ kecskemét

Letenyei Járási Hivatal

A változás értelmében átkerül az önkormányzatoktól a foglalkoztatást helyettesítő támogatás, az úgynevezett FHT és a rendszeres szociális segélyezés. A rendszeres szociális segély átalakult egészségkárosodási és gyermekfelügyeleti támogatássá, amelyre a jelenlegi jogosultak közül az egészségkárosodottak, valamint azok lesznek jogosultak, akik 14. év alatti gyermekük ellátásáról napközben nem tudnak gondoskodni. Azok, akik ezt követően FHT-ra jogosultak, kötelesek együttműködni a munkaügyi kirendeltséggel, továbbá évente 30 napos aktivitási kötelezettségük van. Részletes tájékoztatást az együttműködésről a Munkaügyi Kirendeltség munkatársai nyújtanak. Az ellátások iránti kérelmek benyújthatók a kérelmező lakcíme szerinti illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatalánál, a járási hivatalokban, kormányablakban, a települési ügysegédeknél, valamint az aktív korúak ellátása tekintetében a Munkaügyi Kirendeltségen. Drávecz Marianna hivatalvezető A Lenti Járási Hivatal tájékoztatója ügyfélfogadásokról A Lenti Járási Hivatal tájékoztatja a lakosságot, hogy a Munkaügyi Kirendeltség épületének belső átalakítása miatt a Lenti, Templom tér 11. szám alatt működő 2015. március 4.

LENTI VÁROS SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÁS-TERVEZÉSI KONCEPCIÓJA - PDF Free Download

  • Lenti munkaügyi központ nyíregyháza
  • Lenti munkaügyi központ szombathely
  • Bmw felni 17
munkaügyi központ lenti

A Rédicsi Térségi Önkormányzati Feladatellátó Társulás közleménye Lakossági tájékoztató és riasztó végpontok morgató próbája Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Zalaegerszegi Katasztrófavédelmi Kirendeltség (Lenti Járás) területén 2015. március 26-án 9:00 és 15:00 óra között katasztrófavédelmi tájékoztatás céljából a szirénák morgató próbája kerül végrehajtásra. Ez a településen lévő riasztási berendezések működőképességének ellenőrzését jelenti, ezért felhívjuk a figyelmet arra, hogy most nem kell tenniük semmit. Változtak a szabadtéri tűzgyújtás szabályai 2015. március 5-én hatályba lépett az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. 5. ) BM rendelet (a továbbiakban: OTSZ), mely új rendelkezéseket tartalmaz a szabadtéri tűzgyújtásra, különösen az irányított égetés engedélyezésének szabályaira vonatkozóan. A szabadtéri tűz gyújtásának szabályairól A szabadtéri tüzek szempontjából a tavasz a legveszélyesebb időszak, hiszen a jó időben egyre többen választanak szabadtéri programokat vagy kezdik meg a kerti munkálatokat.

  1. Gyantamelegítő gép használata
  2. Hangfal állvány adapter
  3. Hik connect beállítás facebook
  4. Szobor pályázat 2018
  5. Betonvas hajlító gép
  6. Új lada vesta
  7. Női nike cipő 2017
  8. Kínai fűkasza komplett motor
  9. Turay ida színház
  10. Csábítunk és védünk teljes film magyarul videa
January 5, 2023, 8:08 am