Hotel Kristály Keszthely | Miről Szeretnél Kérdezni? - Kristály Hotel, Keszthely

Az élményfürdő egybe van építve a szállodával így rossz idő esetén is a fedett gyógymedencéket tudják használni. Szintén a távolság miatt Budapesttől az ország egyik legszebb fürdővárosát Makót tudom ajánlani. Makón található Európa egyik legszebb élmény és gyógyfürdője a híres HAGYMATIKUM, persze az egyik legszebb wellness szálloda is a GRAND HOTEL GLORIUS. A 4* makói hotel az első 10 legszebb wellness szálloda között van Magyarországon. A szálloda 1 perc sétára van a Hagymatikum élmény és gyógyfürdőtől, tehát fürdőköpenyben télen is csak átmegy a Grand Hotel Glorius szállodából az ember. Mivel nem nagy a távolság igy télen a nagyobb hidegben is átszaladnak az ide látogató vendégek.

Online

80 m2 beltéri területből á tart nyitva a wellness részleg? Milyen szolgáltatások vannak a wellness részlegen? szauna, Spa & wellness center, masszázs, pezsgőfürdő, szolárium, gőzfürdő, infraszauna, finnszauna, sóbarlang, masszázsMilyen masszázslehetőségek vannak? aromaolajos masszás, frissítő masszázsAz utazás napján kijelentkezés után használhatom a wellness részleget? Igen, 1500 Ft / fő árért, 21NEM TALÁLTAD MEG A VÁLASZT? Itt tudsz kérdezni medence (4)Milyen medencék vannak? Az alábbi medencék vannak:Jacuzzi: 32 °C-os, 9 nm nagyságú, úszásra nem alkalmas, beltériVan úszásra alkalmas medence? Sajnos nincs úszásra alkalmas kültéri medence? Sajnos nincs kültéri TALÁLTAD MEG A VÁLASZT? Itt tudsz kérdezni parkolás (2)Hogyan és hol tudok parkolni, mennyibe kerül a parkolás? Az alábbi parkolási lehetőségek vannak:Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)Mélygarázs, kamerával felügyelt: 1800 Forint / nap (Foglalás szükséges)Szükséges előre parkolóhelyet foglalni?
hotel kristály keszthely athens

Kristály Hotel Keszthely Keszthely - Hovamenjek.hu

Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat!

hotel kristály keszthely online

Kristály Hotel Keszthely - Akciós szállás ajánlatok - Online szállásfoglalás Keszthely

Több típusú kávészünetet, cateringet (saját hideg-meleg konyhai) ajánlunk és igény szerint biztosítunk. 1. Panoráma rendezvényterem rendezvénytermünk széksoros elrendezéssel max. 70 fő befogadására alkalmas. 2. Konferenciaterem: Természetes fényű, de sötétíthető is egyben széksoros elrendezéssel max. 50 fős. 3. Meeting terem Kisebb létszámú tréningek, oktatások, meetingek részére ajánljuk max. 20 főig. Technikai felszereltség: projektor vetítővászon flip chart tábla klíma Audrey Lounge & Drink bár: Igényes környezetben kínálunk alkoholos és alkoholmentes italokat, koktélkülönlegességeket, minőségi borokat, snackeket, szálló és külsős vendégeknek egyaránt a szálloda drink bárjában. NYITVA! Nincsenek aktuális akcióink! Ez a szálláshely nem adott meg árakat.

A vacsora bőséges svédasztalos, illetve alacsony szállóvendég létszám esetén 3 fogásos menüválasztást biztosítanak. Egyéb információ: Gyermekkedvezmények (az aktuális pótágy árából 2 felnőttel egy szobában): 0 - 6 év között: 100% 6 - 14 év között: 40% kedvezményt biztosít a hotel a szobatípushoz tartozó pótágyárból Idegenforgalmi adó: 450 Ft/személy/éjszakaAz idegenforgalmi adó fizetése 2020. december 31-ig felfüggesztésre került. Legkorábbi érkezés időpontja: 15:00 Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00 Elérhetőség 8360 Keszthely, Lovassy S. u. 20. Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450 Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Négy csillagos szálloda NTAK azonosító: SZ19000775

  • Hotel kristály keszthely philadelphia
  • Kristály Hotel, Keszthely hotel
  • Kristály Hotel Keszthely ****
  • Kristály Hotel Keszthely - Gastro.hu
  • Vass éva színésznő betegsége
  • Atv hu hírek 2

A város központjában lévő sétálóutcán hangulatos éttermek, kávézók várják a vendégeket. Az ország legigényesebben helyreállított és berendezett kastélya a Festetics-kastély, különleges parkjával, és a Balaton-part a maga romantikájával önfeledt kikapcsolódást biztosít az idelátogatóknak. A Kristály Hotel**** Keszthelyen, pár lépésre a Balatontól, de közel a város szívéhez szeretettel várja vendégeit egész évben. 40 kényelmesen berendezett, tágas szobával és kényeztető wellness szolgáltatásokkal várjuk pihenésre, illetve szépségkúrára vágyó vendégeinket. Élvezze bio finn szaunánk, infraszaunánk, ametiszt gőzfürdőnk vagy jakuzzink, Himalája sószobánk regeneráló hatását. Drink bárunk frissítő italokkal, minőségi szolgáltatásokkal teszi teljessé a kikapcsolódást. Nyáron a szálloda napozóterasza ad lehetőséget a nyugodt pihenésre. Nálunk pihenés közben is élvezheti az on-line szolgáltatások előnyeit, mivel szállodánkban térítésmentesen kapcsolódhat a világhálóra. A balatoni kerékpárút közelsége, a számtalan városi múzeum, a 6 km-re fekvő Hévízi-tó sokféle programlehetőséget kínál az aktív kikapcsolódást kedvelőknek.

  1. Vasárnapi tv műsor
  2. Túlzott izzadás hónaljban
  3. Heti lottó nyerőszámai
  4. Maldive szigetek terkep weather
  5. Mitsubishi msz hr 35 2
  6. Szivacs méretre miskolc
  7. Kapu hu magyarul
  8. 205 50 r17 nyári gumi 2
  9. Legolcsóbb görögországi nyaralások
  10. Sparta gladiator éjszakája április 28 2013
  11. Bécsi adventi vásár busszal
  12. Párom hu miskolc hu
  13. Dacia duster bontott alkatrészek
  14. Alacsony pajzsmirigy működés tünetei a 3
  15. Amazon hungary kereskedelmi és szolgáltató kit.com
  16. Carp academy flash kapásjelző logo
March 26, 2023, 6:58 am