Monopoly Szélhámosok Szabály / Monopoly Szélhámosok Kiadás Társasjáték | Játéktenger.Hu

Ez a játék szembemegy az eddigi klasszikus Monopoly kiadásokkal, ugyanis most a szabályokat nem csak betartani kell, hanem átírni, kijátszani. Csalj, lopj, rabolj és ne bukj le, mert ha elkapnak, akkor odabilincselnek a játékhoz. Szükséged lesz ravaszságra és szerencsére is. Légy te a legügyesebb, és győzz!
  1. Ausztria
  2. Monopoly Szélhámosok Társasjáték - Társasjátékok

Ausztria

Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Kövesd, módosítsd vagy hágd át a szabályokat, ahogy vásárolsz, eladsz, álmodsz, vagy ármánykodsz! Tanulva azokból az ikonikus (mégis kimondatlan) Monopoly pillanatokból, amikor a szabályok meghajlíthatók, a pénz kölcsönvehető és vicces üzletek köttetnek. A táblán lévő különleges sugallatok, a kártyák, és a szabályok mind arra bátorítják a játékosokat, hogy szabadítsák fel a bennük rejtőző csalót ahhoz, hogy mindet megnyerjenek, mialatt vásárolnak, eladnak, álmodoznak, és tervezgetnek. Csalj a körben a kockával, lopj pénzt a banktól, vagy akár ne fizess bérleti díjat. Csalj és zsebeld be a jutalmat, de ha lebuksz, számolj a következményekkel! Itt nincs bank - csak szállodák - és a bilincs színlelése talán örökre a játékhoz láncolja a játékosokat. Csomagolási méretek: 27 x 40 x 4 cm.

Monopoly Szélhámosok Társasjáték - Társasjátékok

  1. Monopoly szélhámosok szabály 2022
  2. Dunnákat párnákat remix 2k21
  3. AkcióMánia webáruház
  4. Hama uRage Exodus 700 Mechanical keyboard Black - Hama - Radium.hu laptop bolt és webáruház

Csomagolási méretek: 27 x 40 x 4 cm. Javasolt életkor: 8 - 99 éves korig Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak

monopoly szélhámosok szabály pdf
March 21, 2023, 2:10 am