Debrecen 10 Busz Menetrend

Ma amúgy a 25-ös két perccel hamarabb jött a színházhoz, a 41-es meg pontos volt, de mondanom se kell, a 25-ös elég sok embert elvitt... Tudom, hogy a fórumot járművezetők is olvassák. Tőlük szeretném kérdezni, hogy miért jó az nekik, hogy vonatoznak egymás mögött? Ráadásul amit nem értek, hogy jön befele a 36-os a segnerre, a troli(pótló) meg azért is befurakszik elé (sokszor a 36-nak "vészfékeznie" kell), majd a 36 vezetője véletlen se nyitja ki az ajtót, nehogy át lehessen már szállni. Ezt miért kell? Ettől nagyobbnak érzik a... -t? Ez érthetetlen... Ennyire jó érzés, hogy "igen, megint besz*pattunk x db embert"? Természetesen tisztelet a nem kevés kivételnek akik korrektül végzik a munkájukat! Biztos van néhány paraszt, aki ennek örül, és természetesen nagy tisztelet azoknak, akik korrektül végzik munkájukat, és csak bízni tudok benne, hogy talán ők vannak többen... Előzmény: atty707 (5053) 5057 "Tőlük szeretném kérdezni, hogy miért jó az nekik, hogy vonatoznak egymás mögött? " Ti szerettetek volna annyira pontos közlekedést.

  1. Helyszín
  2. Hétfőtől változik a menetrend a DKV járatain

Helyszín

Szerintem naponta 110-115 járműnél többet nem tud az ITK/DKV kettős kiállítani. Ezek java is a semmirevaló szóló... Majd a 2-es villamossal 2060 fele javulni fog a helyzet. :D 4942 Ha "véletlenül" kiderül, hogy az idős hölgy tényleg a járművén szenvedett balesetet, és nem vett fel jegyzőkönyvet az esetről. Hidd el a tekintetes vezetés szegény járművezetőre fogja ráhúzni a vizes lepedőt csak azért, hogy elhallgattassák a "sajtót" és azokat, akik hangoskodnak. Majd a "kedves" ügyfélszolgálat vezető hölgy fogalmaz egy csoda levelecskét, amelyben leírja, hogy a dkv vezetése elítéli a járművezető kötelességszegését, alaposan megbűntette, stb, stb. Ne legyen igazam! Bár ha igaz az, hogy látta, hogy elesett, de nem segített neki, akkor megérdemelheti... Ja, és ha a két "kolléga" hamisan tanuskodott a járművezető mellett, akkor nekik is "illik" egy kokit adni a fejükre. De előbb derüljön ki az igazság! Előzmény: kumming (4941) 4940 Igazából nem is a mi dolgunk lenne ezzel foglalkozni, csupán ötletekkel állunk elő, és megbeszéljük egymás között.

Sajnálatos módon nem a kerékpárosok és az autósok a dkv - ezzel együtt a városvezetés - ellenségei, hanem pontosan a dkv és városvezetés vízfeje. Azért 6500Ft-ért elvárthatná az ember, hogy egy 13km-es út megtétele ne legyen már másfél óra, vagy tévedek? Viszonyításképp autóval 15-20perc, kerékpárral 45-50perc. (A másfél órából 45 percet töltök tömegközlekedési járművön, és 12 perc az, amíg megállóig, vagy megállótól gyaloglok a start-cél között) dkv ébresztő!!! Marketingduma helyett ideje lenne dolgozni, mert nagyon kilóg a lóláb. Év végén meg lehet magyarázkodni a negatív mérleg miatt! (Újból) Előzmény: marky-511 (4819) 4820 Biztos hogy kell oda az a másik sáv abba az irányba?? Most már tuti hogy lesz; ha kell, ha nem. Új helyen a Hal köz megállóhely Abban az esetben, ha a külső sáv buszsáv lesz, látom értelmét. Viszont mi van a szemközti Hal köz megállóval? Arról letettek, vagy megint spórolnának a nyomtatással? Előzmény: ZotyaJ (4814) 4819 1. ) Igen, hamarosan. Ennek örülök, már nagyon várom.

Nagyállomás Ozmán utca A debreceni 44-es jelzésű autóbusz a Nagyállomás - Ozmán utca - Nagyállomás útvonalon közlekedik körjáratként. 7 kapcsolatok: Airport1 és Airport2 busz (Debrecen), Debrecen autóbuszvonal-hálózata, Debrecen tömegközlekedése, 14-es busz (Debrecen), 31-es busz (Debrecen), 44-es busz (egyértelműsítő lap), 44Y busz (Debrecen). Airport1 és Airport2 busz (Debrecen)A debreceni Airport1 jelzésű busz a repülőtér és a Nagyállomás között, az Airport2 a repülőtér és a Doberdó utca közlekedik, a repülők menetrendjéhez és az ipari park dolgozóihoz igazítva. Új!! : 44-es busz (Debrecen) és Airport1 és Airport2 busz (Debrecen) · Többet látni »Debrecen autóbuszvonal-hálózataVolvo B9LA-Alfa Cívis 18 A debreceni buszhálózatot az önkormányzati tulajdonú DKV Debreceni Közlekedési Zrt. Új!! : 44-es busz (Debrecen) és Debrecen autóbuszvonal-hálózata · Többet látni »Debrecen tömegközlekedéseDebrecen tömegközlekedéséről az önkormányzati tulajdonú DKV Zrt. gondoskodik. Új!! : 44-es busz (Debrecen) és Debrecen tömegközlekedése · Többet látni » 14-es busz (Debrecen)A debreceni 14-es busz a Nagyállomás és a Vezér utca között közlekedett, akárcsak a 10-es, viszont más útvonalon.

Hétfőtől változik a menetrend a DKV járatain

debrecen 10 busz menetrend szombathely
  1. Debrecen 10 busz menetrend nyiregyhaza
  2. Éves szerelmi horoszkóp 2022
  3. Szemöldök tetováló toll in florida condo
  4. 42 útvonal: Menetrendek, megállók és térképek - Főpályaudvar (Frissítve)
  5. Debrecen 10 busz menetrend szolnok
  6. Debrecen 10 busz menetrend miskolc
  7. Miskolc debrecen busz menetrend
menetrend online busz menetrend
March 25, 2023, 5:06 pm