Angol Zenék Youtube: A Legfontosabb Youtube Statisztikák 2022-Ben - Dlx Media

Kép forrása: wavebreakmedia – Nem volt egyszerű dolgom kiválasztani az angol zenei élet legmeghatározóbb énekesnőit, mert ha rajtam múlna, ez a lista végtelen hosszúra nyúlna. Ezért inkább az ösztöneimre hallgattam, és azokat a nőket emeltem ki, akik véleményem szerint minden zenerajongó lejátszási listáján előkelő helyet érdemelnek. Remélem, hogy velem tartasz egy kis könnyűzenei barangolásra, és ki tudja, talán új kedvencekre is lelsz útközben! Adele Oscar-, Golden Globe-, és tizenötszörös Grammy-díjas, nem utolsó sorban pedig az én egyik kedvenc énekesnőm, akit nem tudtam nem első helyre tenni ezen a listán. Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy nagyon ritkán születik olyan tehetség, mint Adele, akinek a hangja olyan erővel bír, hogy néha úgy érzem, hegyeket is képes lenne megmozgatni. De nemcsak a drámai mezzoszoprán adja az erőt, hanem a dalok és a szövegek is, amiknél őszintébb és sokszor szívbemarkolóbb strófákat keresve se találnánk. Akit ért már szerelmi bánat, az pontosan tudja, miről beszélek, ilyenkor akaratlanul is eggyé válik az ember Adele zenéjével.

Et dailymotion

(Datareportal, 2019). Jelenleg csak a Facebook és a feltörekvő TikTok tudja ezt megközelíteni. A YouTube már az alapítás óta nagy népszerűségnek örvendett, de igazán exponenciális növekedésnek akkor indult, amikor 1. 5 évvel az alapítás után, 2006 végén a Google csoport megvásárolta 1. 6 mrd USD áron és azóta a Google egyik legfontosabb üzletágaként működik. Az alapítás óta az a legfontosabb küldetése a YouTube-nak hogy egyszerű legyen feltölteni a videókat és a nézők pedig könnyen elérhessék a számukra érdekes tartalmakat. YouTube csatornát indítana? Segítünk! Tartalommarketing és PR szolgáltatásaink eredményorientált cégeknek: Videó készítés, YouTube csatorna menedzsment Podcast indítás Podcast stúdió bérlés Közösségi média marketing Szövegírás 3. ) A YouTube a második legnagyobb keresőmotor a Google után A DLX MEDIA-nál nem győzzünk hangsúlyozni ennek a fontosságát: A YouTube-on való organikus találatok hosszú távon minőségi forgalmat terelnek a csatornára, hiszen nem csak a második legnépszerűbb közösségi média platform, hanem a második legerősebb keresőmotor is, ugyanúgy működik, mint a Google keresője: pásztázza a videók leírásait, index képeit, a cimkéket és újabban már a videókon szereplő tárgyak, és környezet alapján is el tudja dönteni, hogy miről szól a videó, azáltal a leghasznosabb találatokat fogja megmutatni az érdeklődőknek.

Emiatt egy vállalkozás sem hagyhatja figyelmen kívül a YouTube-on való jelenlétet és a tudatos videós tartalomgyártást! Segíthetünk? Tartalomgyártás, szakértői márkaépítés kis- és középvállalkozásoknak: 10. ) A YouTube felhasználók 54%-a férfi A 2020-as mérések alapján a 18 év feletti aktív felhasználók 46, 1%-a nő, 53, 9%-a pedig férfi volt. Az elmúlt években folyamatosan csökken a különbség, egyre több női felhasználó és tartalomgyártó is jelen van a felületen. 11. ) A zenék rendkívül népszerűek a YouTube-on DJ, Dance, új zenék, tiktok zenék – ezek a legnépszerűbb keresőszavak, nem véletlen, hogy a legnézettebb videók a YouTube-on évek óta a zenei műfajból kerülnek ki (Despacito, Gangham Style, BabyShark) 12. ) YouTube Shorts: Tarolnak a rövid, TikTok-szerű videók A vertikális, rövid (max 1 perces) videók tartolnak az interneten. Akár nézhetjük az Instagram reels, vagy a Tiktok videókat, óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen ezek a felületek rákényszerítik a tartalomgyártókat, hogy legyenek kreatívak, és 30-40 másodpercbe sűrítsenek bele minden fontos információt a témáról.

#seashanty #sea #shanty #viral #singing #acoustic #pirate #new #original #fyp #foryou #foryoupage #singer #scottishsinger #scottish ♬ original sound - N A T H A N E V A N S S Ezt aztán tucatnyi újabb videó követte a TikTokon, amelyeken más felhasználók énekeltek rá kórusban, vagy szolgáltattak zenei kíséretet hangszereikkel Evans videójára. Az egyik legnépszerűbb változat a férfikórusos, de női vokállal, hegedűvel, sőt, funky basszusgitárral is kiegészült a The Wellerman: A mémnek sikerült kitörnie nemcsak a TikTok, hanem általánosságban a közösségi médiás keretek közül is, a bristoli The Longest Johns nevű a cappella csapat tavaly júliusban közreadott feldolgozása ugyanis ezen a héten a brit slágerlista 37. helyére kúszott fel. A matrózdal sikerszériája itt várhatóan nem is fog megállni, mivel a skót Evans - aki civilben postás - már le is szerződött a Polydor kiadóval, és január 22-én kijött a Wellerman hivatalos stúdióverziója az ő előadásában, valamint egy tánczenei remix is. Evans már fel is mondott a postaszolgálatnál, hogy kísérletet tegyen a zenei karrier beindításával.

A Florence + The Machine minden dala olyan, akár egy reneszánsz festmény: gazdag, érzelmes, mozgalmas, és örökkévalóságra törekszik. Volt szerencsém látni őket élőben is a 2019-es Sziget Fesztiválon, és nem túlzok, ha azt állítom, azt a koncertélményt biztosan sosem fogom elfelejteni. Hogy mennyi érzelem fér egyetlen dalukba, azt a No Light, No Light című szám tökéletesen példázza, nem véletlenül az egyik kedvencem. Még közelebb érezheted magad az angol zenéhez, ha érted is, miről szólnak a dalok! Minden csak gyakorlás kérdése, és mi itt vagyunk, hogy megtanítsunk téged angolul. Tedd meg az első lépést, és töltsd ki az ingyenes online angol szintfelmérőnket! Gerenda Ingridszövegíró

  1. Eladó használt 2 tengelyes utánfutó adapter
  2. Székesfehérvár zenei programok
  3. Shame a szegyentelen
  4. G9 LED izzó
  5. I am ékszer full
  6. Angol zenék youtube 2
  7. Angol zenék youtube to mp3
  8. 2019 női frizurák
  9. Zeneszöveg.hu
  10. Miért őrül meg az egész internet egy matrózdalért? - Recorder
  11. Szerelem korona idején | Pont.Most
  12. Angol zenék youtube mp3

Amikor a hajó gyomrába értem, azt mondtam magamban, hogy wow, és nem csak azért, mert lényegeen többen voltak, mint vártam. Azért is is elakadt a lélegzetem, mert ez a huszonkét éves, tehetséges fiatal lány tökéletesen uralta a teret. A hangját és a színpadot, a közönséget és a technikát, amellyel dolgozik. Az énekhangja, a népzenei hatások, a trip hop, az electro, a versfeldolgozások és a megteremtett atmoszféra elegye alkotott egy olyan közeget, amelyben egyszerűen csak jó volt lenni. Mellette pedig Oláh Anna festőművész alkotott két, óriási kifeszített vászonra, a dallamok hatására – vagy inkább hatása alatt – mert ahogyan később a kopaszra borotvált lány elmondta: ő nem érzékeli közben a külvilágot. Csak a zene, az ének és az előadó személye létezik. És persze a vászon, amelyre feketével formál titokzatos világot. Androgün arcok és testek, sci-fibe illő tájak, nem létező Nazca-vonalak, erotikus képzetek és beszédes mimikák jelennek meg alkotásaiban. A delejes szó talán túlzás, de igazán egyedi a hatás Takács Dorina Дeva kristálytiszta hangja úgy csengett a térben, mintha egy szirén énekelne.

Hihetetlen. További érdekes tény, hogy a "how to" jellegű kulcsszavakra irányuló keresések száma éves szinten 70%-al (! ) nőtt az elmúlt időkben. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók konkrét információkat, hasznos tartalmakat, összeszerelési útmutatókat, összehasonlító videókat keresnek, ami megkönnyíti az életüket. Emiatt minden cégnek kiemelt figyelmet érdemes fordítania a YouTube-on való megjelenésre egy tudatosan felépített videómarketing stratégia mentén! Ha még nincs a vállalkozásának YouTube csatornája, akkor a legjobb időpont az indításra 10 évvel ezelőtt volt. A második legjobb időpont az MOST van. 6. ) A céges YouTube csatorna fontossága A videós tartalom népszerűsége miatt egyre több cég kezdett el videós tartalmat gyártani. A magyar vállalkozások azonban jelentősen el vannak maradva a nyugat-európai, illetve amerikai KKV-khoz képest. Egy korábbi statisztika szerint (Buffer, 2019) a cégek videós tartalommegosztásra a Facebook-ot részesítik előnyben, ezt követően pedig a YouTube a második legnépszerűbb platform.

angol zenék youtube 2017 angol zenék youtube video angol zenék youtube downloader

Az alábbi hivatalos YouTube statisztikák segíteni fognak megérteni a platform működését: 1. ) Havi felhasználók száma A legutóbbi YouTube statisztikák szerint a videómegosztó platformnak 2. 3 milliárd regisztrált felhasználója van (Statista, 2021), ami azt jelenti, hogy a Földön nagyjából minden harmadik embernek van YouTube hozzáférése. Ezzel az eredménnyel a második legnépszerűbb közösségi média felület. A 2. 3 milliárd felhasználó azt jelenti, hogy ők azok, akik rendelkeznek felhasználói fiókkal, és havonta legalább egyszer belépnek a felületre. Viszont tekintettel arra, hogy a YouTube videókat regisztráció nélkül is meg lehet tekinteni (például egy weboldalra beágyazott cégbemutató videó formájában), ezért ez a szám a valóságban még ennél is több lehet. Ha csak ezt az egy statisztikát nézzük, már akkor is szembetűnő, hogy a YouTube videómegosztó felülete mekkora lehetőséget rejt a cégek és a marketingesek számára, több, mint 2 milliárd potenciális fogyasztó! 2. ) A YouTube a második legnépszerűbb közösségi média oldal Ha az első statisztikai adatsor mellett legalább ennyire fontos tény, hogy az internet használók között 79%-uk, vagyis ötből négy ember rendelkezik YouTube felhasználó fiókkal.

Nemcsak az Egyesült Királyságban, de a tengerentúlon is óriási népszerűségnek örvendett, 2003-as Life For Rent névre hallgató lemeze pedig még nagyobbat ment, és bekerült a szigetország 2000-es évtizedben kiadott, legmagasabb példányszámban elkelt lemezei közé. Az énekesnő a kezdeti sikerek után visszavonulót fújt, és a bulvárlapoktól távol folytatta a munkát. Legutóbbi albuma, a Still on My Mind 2019-ben jelent meg, amivel ismét bekerült a zenei köztudatba. A lemez egy érett és átgondolt hangzásról tanúskodik, ami méltó folytatása a közel 20 évvel ezelőtti sikerkorszaknak. Nálam nagyon betalált ez az album is, habár azóta rajongok érte, amióta 12 évesen egy angol nyelvű zenecsatornán beleszerettem a White Flag című dalába. Hiába popzene, a különleges hangzás és az okos, mégis érzelmes dalszöveg miatt szerintem sokkal nagyobb figyelem járna Dido-nak, úgyhogy nosztalgiázzatok mondjuk ezzel a dalával: FKA twigs FKA twigs, vagyis Tahliah Debrett Barnett véleményem szerint a mai könnyűzene egyik legkülönlegesebb alakja.

December 16, 2022, 8:03 pm