Macska Ellés Utáni Ivartalanítás

autó forrás veszprém
  1. Lehet-e hőségben a macska szülés után?
  2. Nőstény macska ivartalanítása ellés után - Macskák - Haziallat.hu
  3. VAOL - Ivartalanítani márpedig kell! - Az állat egészsége miatt is érdemes elvégeztetni a műtétet
  4. Napjaink… – mi történik, ha beteg egy cica? | Nordic Verden - Norvég Erdei Macska Tenyészet
  5. Ellés után mennyi idővel lehet ivartalanítani a macskát?
  6. Ajánlás ivartalanításhoz önkormányzatoknak – Kezdőoldal
  7. 32-esek terei Állatorvosi Rendelo. » Kutyák ivartalanítása
Nem tudom:) Ennyire nem avatott be az orvos, bár én sem kérdeztem., Lényeg, hogy nincsenek már kiscicák - bár jó volt látni a famíliát, amilyen tündériek voltak az anya, meg a kölykei. De mit kezd az ember ilyen szaporodó állománnyal? Az én lánycicám múlt héten lett ivartalanítva. 7 hetesek voltak akkor a pici cicái. Amikor születtek, felhívtam az állatorvost és megkérdeztem mikor lehet ivartalanítani, és azt mondta, amikor már nem szoptat, 6-8 hét után. Merthogy nem jó, ha műtét közben csorog a úgy reggel vittem, aznap még kótyagos volt, de este már felkelt enni, és azóta sincs semmi baja. az a a lényeg, hogy mire haza érünk ne legyen terhes. de azt mondta a doki, hogy fialás után 2 hétre kell műteni, és mi akkor indulunk. Hát, utána is meg lehet csináltatni, nem? :) Gondolom, nem fél évre mentek. most megyünk nyaralni és nem akarom műtét után egyedül hagyni. De mi az oka, hogy nem akarod ivartalanítani??? Na, akkor nem csak az én macskám ilyen nagy k. :D 2 éve lett a cicánk ivartalanítva, a mai napig pasizik.

Lehet-e hőségben a macska szülés után?

b, Egy elavult szemléletet követnek, akik gyepmesteri telepeket hoznak létre. Csak a tüneti kezeléssel foglalkoznak. Nem kívánják valóban és tartósan megoldani a kialakult problémát. Így esetükben kóbor állat mindig lesz. A folyamatos begyűjtésük, tartásuk, altatásuk, üzemeltetőik számára tetemes költségeket jelentenek, ami újra és újra termelődik újabb almok létrejöttével… Míg 6 éve menhelyek és gyepmesteri telepek kialakítására lehetett pályázni, addig mára az állam is belátta, hogy mindez csak tűzoltásra elegendő lépés, az új MEGELŐZŐ szemléletet támogatva kerültek meghirdetésre az utóbbi évek pályázati lehetőségi. c, Azok az önkormányzatok, melyek már az elmúlt években is a megelőzésre fordították a költségeket, már 1-2 év alatt a problémák jelentős részétől megszabadultak. A magas kóboreb és kóbor macskák száma a minimálisra csökkent, helyenként szinte meg is szűnt. Köszönjük azoknak az önkormányzatoknak, akik felismerték a súlyos helyzetet és saját forrásból tesznek ellene! Az ivartalanítás káros?

veszélyes fák kivágása zalaegerszeg
  • 10 csillagos szálloda
  • Kutyák, macskák ivartalanítása
  • Milton friedman egyetem budapest 1039
  • Ivartalanítás - JuPet
  • Jiaogulan hatása a szervezetre

Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! 17 hónapos macskánk öt hete ellett 4 gyönyörű kiscicát. 1. Az lenne a kérdésem, hogy a szoptatás ideje alatt újra vemhes lehet-e (mivel néha kijár a kertbe és a környékre)? 2. A szoptatás befejezte után mikor kerülhet sor az ivartalanításra? A kicsik 8-10hetesen kerülnének az új gazdikhoz. Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel, Kiss Anett A macska ellés után, akár a szoptatás alatt is képes újratermékenyülni. Ellés után 7-8 héttel lehet ivartalanítani, mire az emlők már kezdenek visszafejlődni és a kiscicák képesek szilárddal is táplálkozni. Az elválasztási folyamat részeként a kiscicák kb. 3-4 hetes koruktól kezdve szilárd ételt is esznek. Ebben az időszakban már kaphatnak tasakos eledelt, illetve vízzel vagy tejpótlóval hígított szárazeledelt. A hígításhoz annyi folyadékot használjunk, hogy puha, de nem folyékony kását kapjunk. A gyomorbántalmak elkerülésére használjuk ugyanazt az eledelt, melyet az elválasztást követően fog kapni a kiscica. 6-8 hónapos korára a legtöbb a kölyökcicák már önállóan is képesek hígítatlan szilárd ételt enni.

December 16, 2022, 12:12 am